juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administrativ Assistent/Paralegal till NORMA Advokater

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Administrativ Assistent/Paralegal till NORMA Advokater

Är du en framåtriktad lagspelare som är intresserad av näringslivet och drivs av att utmana och tänka nytt? Vill du arbeta i ett affärsstödjande administrationsteam med uppgift att säkerställa högsta service till våra jurister och klienter?

Just nu söker NORMA Advokater en driven och självgående person som vara en del i det administrativa teamet som stöttar vår växande juristverksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Administrativ Assistent arbetar du med affärsjuridisk administrativ support och är en allmän problemlösare. Konkreta arbetsuppgifter består i huvudsak av:


• Dokumenthantering t ex utskrift, scanning, strukturering
• Korrespondens och upprättande av handlingar
• Korrekturläsning på svenska och engelska
• Sanktions- och penningtvättskontroller
• Kontakter med myndigheter och i vissa fall klienter
• Att utföra eller bistå vid rättsutredningar
• Informationssökning, uppdragsförberedande arbete och research
• Faktureringsarbete

Din profil

Vi söker en öppen, varm och prestigelös person som gärna bidrar med egna initiativ till förbättrande arbetssätt. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta i team. Du balanserar professionalism och personlighet på ett naturligt sätt, och tycker mycket om variationen i arbetsuppgifter som en dag på jobbet innebär.

Vidare behöver du ha ett väl utvecklat språk i tal och skrift, med goda kunskaper i svenska och engelska. Du behärskar digitala verktyg mycket väl och i synnerhet Microsoft Office-paketet.

Vi ser gärna att du har paralegalexamen samt minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är särskilt meriterande med erfarenhet från advokatbyrå eller domstol.

Tjänsten är tills vidare och på heltid. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse.

Mer om NORMA

NORMA Advokater är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i centrala Göteborg och där 35 personer arbetar, varav det administrativa teamet består av åtta medarbetare. NORMA Advokater värdesätter personlighet och professionalism, vårt mål är att tillhandahålla juridiska tjänster av högsta kvalité till våra uppdragsgivare, och vi strävar efter att möjliggöra för såväl människor som företag att nå sin fulla potential – att inte bara växa, utan blomstra.

Hur du söker

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar NORMA Advokater med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Administrativ Assistent/Paralegal till NORMA Advokater

Jurek