juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Advokatfirman Linge är inriktad mot allmän praktik och affärsjuridik, och består idag av fem jurister och en administratör. Vi har kontor i Karlskrona. Vi har även mottagningskontor i Emmaboda och Växjö.

Vi söker ytterligare en medarbetare till Karlskronakontoret.

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har goda betyg från din utbildning. Vi ser gärna att du fullgjort tingstjänstgöring. Som person är du affärsorienterad med ett starkt driv, pragmatisk och med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Vi kan erbjuda dig ett lärorikt och utvecklande arbete med möjlighet att arbeta brett med olika juridiska frågeställningar inom våra kompetensområden. Vi arbetar för att sprida kunskap mellan medarbetare genom ett öppet och prestigelöst arbetsklimat samt regelbundna utbildningstillfällen. Du blir en del av en arbetsplats med högt i tak och där man solidariskt ställer upp för varandra i en strävan mot byråns gemensamma mål.

Välkommen att skicka din ansökan till Advokatfirman Linge AB, Kungshuset, Landbrogatan 7, 371 34 Karlskrona, eller per mail: info@advokatlinge.se, senast den 25 september 2023.

Information om advokatfirman finns på www.advokatlinge.se. Upplysningar om tjänsten lämnas av advokat Gustav Linge.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Kungshuset Landbrogatan 7
37134 KARLSKRONA

Arbetsgivaren
Advokatfirman Linge AB

 

logo

Advokat/Biträdande jurist

Ort
Utgår

2023-09-25

Ansök nu

Dela detta jobb