juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärs- och entreprenadjurist till Byggföretagen

Ort
Utgår

2023-03-23

Ansök nu

Affärs- och entreprenadjurist till Byggföretagen

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhällsbyggande i världsklass?

Byggföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Organisationen har ca 3 900 medlemsföretag – de flesta små och medelstora – och vår uppgift är att skapa gynnsamma näringsvillkor för företagen och en trygg arbetsmiljö för deras medarbetare. Byggföretagen tecknar kollektivavtal för medlemsföretagens yrkesarbetare och tjänstemän. Några av våra viktigaste uppgifter är att skapa förutsättningar för en sund konkurrens, säkra arbetsplatser, ett ökat bostadsbyggande och en kontinuerlig kompetensförsörjning. Centrala begrepp är hållbarhet och mångfald, ordning och reda.

Vi fortsätter att växa och söker nu ytterligare en jurist med fokus på entreprenadrätt till vårt nationella kansli i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats i en serviceinriktad miljö med god teamkänsla samt brett nätverk inom byggbranschen. På Byggföretagen värnar vi om att skapa en bra balans mellan privat- och arbetsliv.

Vad ingår i rollen?

Som affärs- och entreprenadjurist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att bistå med löpande juridisk rådgivning till Byggföretagens medlemmar, driva branschfrågor, samverka med andra aktörer i branschen och delta i remissärenden. Vi arbetar proaktivt för att lyfta våra medlemsföretag och utbildningar inom entreprenadrätt, såväl internt som externt, är en del av arbetet.

Du kommer att vara placerad på Byggföretagens enhet Entreprenad- och upphandlingsjuridik och rapportera till chefsjuristen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en svensk juristexamen samt minst fem års relevant arbetslivserfarenhet med fokus på entreprenadrätt från advokatbyrå eller bolag. Har du erfarenhet av offentlig upphandling och/eller tvistlösning är det meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en prestigelös och serviceinriktad lagspelare som vill arbeta verksamhetsnära. Vidare har du hög integritet och god förmåga att prioritera ditt arbete. För oss är det även viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, på både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Victor Ögren på 073-373 31 43, victor.ogren@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 073-399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer om Byggföretagen

Byggföretagen verkar i hela landet via 25 lokala kontor och ett nationellt kansli och har cirka 160 medarbetare. Byggföretagen är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv. Vår vision är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. Läs mer på www.byggforetagen.se

Dela detta jobb

Affärs- och entreprenadjurist till Byggföretagen

Sharp Recruitment & Consultants