juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Affärschef, privatjuridik för företagare

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Affärschef, privatjuridik för företagare

Om du vill utvecklas i en ledande roll med fokus på medarbetare, kund och affär kan din nästa roll vara som Affärschef på Ludvig & Co. Vi är inne i en förändringsresa där målet är att fortsätta vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Kom och väx med oss!

Rollen som Affärschef
Du leder vårt nationella team inom det vi kallar privatjuridik för företagare. Affärsenheten består av en grupp om 13 skickliga jurister som är småföretagarens självklara partner inom exempelvis testamenten, äktenskapsförord och andra familjerättsliga avtal, komplicerade bodelningar, familjerättsliga tvister, generationsskiften eller arvsskiften.

Som Affärschef har du det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning. Du är ansvarig för vidareutvecklingen av vårt privaträttsliga erbjudande till Sveriges småföretagare. Gruppens medarbetare finns på flera orter, varför din förmåga att leda både på distans och på plats blir avgörande. Din placeringsort är flexibel, vi finns på över 100 orter över hela Sverige.

Du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Juridik tillsammans med andra Affärschefer. Din närmaste chef är Marknadsområdeschef Mattias Hederstedt som leder Ludvig & Co’s juridikaffär med totalt cirka 80 medarbetare.

Utvecklas som ledare på Ludvig & Co
Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom familjejuridik/familjerätt och har expertkunskaper inom exempelvis testamenten, äktenskapsförord, familjerättsliga avtal, bodelningar, familjerättsliga tvister, generationsskiften eller arvsskiften. Du har erfarenhet av eget kundansvar och försäljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, resultatorienterad och vill bidra med rådgivning som utvecklar våra kunders verksamhet.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra ledare.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt.

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer?
Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas och en möjlighet att jobba på en stor byrå, var du än bor i Sverige. Som jurist hos oss får du arbeta med utmanande uppdrag tillsammans med duktiga kollegor samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll. Vi arbetar med ekonomisk familjerätt, fastighetsrätt och affärsjuridik.

Dela detta jobb

Logo
Affärschef, privatjuridik för företagare

LUDVIG & CO