juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Affärsjurist

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Affärsjurist

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer?
Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas och en möjlighet att jobba på en stor byrå var du än bor i Sverige. Som jurist hos oss får du arbeta med utmanande uppdrag tillsammans med duktiga kollegor samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll. Vi arbetar med affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt.

Hos oss i den affärsjuridiska enheten blir du en del av ett team med 8 kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra. Du har mig, Magnus Hallenborg, som din närmaste chef. Vi är en kompetensbaserad organisation som jobbar nationellt där dina uppdrag kan komma i från alla delar av landet. Det är därför viktigt att du känner dig trygg med att arbeta digitalt och att det är naturligt för dig att samarbeta med andra i uppdrag. Ludvig & Co är en flexibel arbetsgivare när det kommer till att planera arbetsvardagen och värdesätter en en sund fördelning mellan fritid och arbete. Vi arbetar nationellt men söker just nu Affärsjurist till någon av kontoren i Ängelholm, Malmö, Örebro, Uppsala, Östersund eller Umeå.

Din framtida roll & utveckling

Som jurist hos oss inkluderar ditt arbete:

  • Juridisk rådgivning inom affärsjuridik såsom exempelvis bolagsrätt, köp- och avtalsrätt, arbetsrätt och mycket mer.

  • Ansvar för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder

  • Skapa ett internt och externt nätverk och ständigt hålla dig uppdaterad i aktuella frågor.

Som anställd hos oss har du möjligheten att påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, specialistrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning. Vi har ett stort fokus kring att löpande utveckla och utbilda våra jurister genom nätverk, träffar för erfarenhetsutbyte och kurser.

För att lyckas behöver du

  • Fem års erfarenhet från juridiskt konsultarbete

  • Juristexamen

Har du genomfört notarietjänstgöring är det meriterande. Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang, god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga värdeskapande nätverk. För att vara med och bygga framtidens rådgivning ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Magnus Hallenborg på telefonnummer 0431-418108 eller e-post magnus.hallenborg@ludvig.se

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Dela detta jobb

Logo
Affärsjurist

LUDVIG & CO