juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsjurist

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Affärsjurist

Jurist med inriktning mot entreprenad och process till Freja Partner

Är du en driven och självständig jurist som vill vara med i utvecklingen av framtidens Juristbyrå? Hos Freja Partner får du vara med och påverka från första stund!

Vi insåg att majoriteten av Sveriges företagare ser juridisk hjälp som något dyrt och krångligt. Som entreprenörer delade vi uppfattningen. Det ville vi ändra på. Sedan starten har vårt mål med Freja Partner därför varit att göra juridiken tillgänglig för fler. Genom att erbjuda affärsjuridisk hjälp på våra kunders villkor har vi hittat ett vinnande koncept. Våra kunder är medlemmar hos oss och får på så sätt tillgång till juridisk hjälp utan att kostnaderna skenar. Vi växer och har idag en daglig tillströmning av alltifrån mindre fåmansföretag till större koncerner som kunder.

Arbetsbeskrivning

I vårt juristteam samarbetar både interna jurister och externa juristpartners för att hantera olika ärenden inom affärsjuridikens alla områden. Våra kunder behöver oftast hjälp med juridiska frågor som rör olika aspekter av affärslivet, inklusive bolagets hela livscykel från grundande och drift till försäljning samt i förekommande fall tvistehantering. Just nu är efterfrågan särskilt stor inom entreprenad samt tvist- och process. Detta gör att vi behöver förstärka vårt team med en engagerad och modig jurist som vill fortsätta utvecklas inom bygg- och entreprenadjuridik och har erfarenhet av tvist- och processarbete.

Som jurist på Freja Partner kommer du att arbeta i nära samarbete med övriga jurister i en sammanhållen och stöttande arbetsgrupp. Vi värdesätter hjälpsamhet och avsaknad av prestige. Vi är innovativa och strävar efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder utan att kompromissa med professionalitet och kvalitet. Hos oss förenas entreprenörsandan och försäljningen med en juridikavdelning som prioriterar kundens behov med ett affärsmässigt tänk.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din karriär som jurist utan att jobba övertid och slå knut på dig själv och din fritid. Genom att vara en del av Freja Partner kan du förena dina juridiska kunskaper med din entreprenöriella ådra och bidra till att skapa positiva resultat för våra klienter.

Vem är du?

Freja Partner söker en engagerad och dynamisk jurist för att vara en viktig del av vår innovativa juristbyrå och bidra till dess framtida utveckling.

Vi söker en person med hög energi, framåtanda och som trivs i ett team av likasinnade individer. Utöver att leverera högkvalitativ juridisk service är det också viktigt att du är bekväm med att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med våra kunder, och att du delar vår ambition att göra juridiken tillgänglig för en bredare publik.

För att vara en lämplig kandidat för rollen tror vi att du har några års relevant erfarenhet inom processföring och är självgående när det kommer till att upprätta stämningsansökningar, svaromål och andra juridiska dokument. Det är självklart att du redan känner dig bekväm i domstol, men hos oss kommer du även få möjlighet att fortsätta utvecklas inom tvist- och process med fokus på entreprenad. Vi hanterar även tvister inom andra rättsområden. Erfarenhet av att ha suttit ting i förvaltningsdomstol eller allmän domstol är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Om du är en driven och modig individ som gillar att tänka kreativt och utanför boxen kommer du sannolikt trivas och blomstra hos oss på Freja Partner!

Vi får kontinuerligt in förfrågningar från kunder och det är inte nödvändigt att du har ett befintligt nätverk när du börjar hos oss. Vi ger dig möjlighet att bygga dina egna relationer och trivas i en dynamisk arbetsmiljö.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Freja Partner med UNSQUARE. UNSQUARE är ett modernt och personligt konsult- och rekryteringsbolag nischat inom Legal & Compliance.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Spandow på telefon 0765-45177824 eller via e-post till linn.spandow@unsquarelaw.com

Dela detta jobb

logo
Affärsjurist

Unsquare Consulting & Recruitment