juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Är du jurist och nyfiken på rollen som konsult?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Är du jurist och nyfiken på rollen som konsult?

Är du jurist och sugen på nya utmaningar? Kanske är du konsult idag och redo för ett nytt uppdrag, eller nyfiken på att testa konsultrollen? Oavsett tidigare erfarenhet och senioritetsnivå är vi på Jurek Law intresserade av att träffa dig! Som konsult via oss på Jurek Law hjälper vi dig att hitta spännande uppdrag och du blir även en del av vårt nätverk tillsammans med andra juristkonsulter.

Arbetsbeskrivning

Att vara konsult kommer med många fördelar, alltifrån flexibilitet i tid och omfattning till att själv kunna välja vilka kunder och uppdrag man vill arbeta med. Som konsult via Jurek Law kommer du att kunna fokusera på att leverera dina juridiska tjänster samtidigt som vi hjälper till att matcha dig mot nya spännande uppdrag. Vi på Jurek Law är själva jurister vilket gör att vi enkelt kan sätta oss in kundernas behov och matcha det med kompetensen hos dig som konsult. Som konsult via oss på Jurek Law kan du under uppdragstiden antingen vara anställd hos oss eller driva eget bolag som underkonsult.

Jurek Laws ambition är att fortsätta bredda vårt nätverk av konsulter och därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens och kvalité. Vi har ett stort kundnätverk och tillsätter jurister till bolag, byråer och organisationer inom juridikens alla områden. Att ingå i vårt kontaktnät har många fördelar! Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag, så blir du en del av vårt nätverk tillsammans med andra juristkonsulter.

 

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av att ta dig an både kortare och längre uppdrag via oss framöver. Du har en juristexamen och erfarenhet som jurist, antingen från bolag, organisation och/eller från affärsjuridisk byrå. Som person är du självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga.


Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik och vi har en lång historik i att matcha konsulter inom juridik med rätt uppdrag. Med drygt 15 års erfarenhet från rekrytering och konsultuppdrag så har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

 

Ansökan

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vill du ha mer information om hur det är att vara juristkonsult via Jurek eller prata om din nästa spännande utmaning så är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Ida Odelius på ida.odelius@jurek.se eller konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se .

 

Dela detta jobb

Logo
Är du jurist och nyfiken på rollen som konsult?

Jurek