juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Är du jurist och söker en ny karriärutmaning?

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Är du jurist och söker en ny karriärutmaning?

Vi på Jurek Law har löpande flera spännande uppdrag för olika roller och inom olika branscher. Vi hjälper dig gärna att hitta din nästa drömroll.

Arbetsbeskrivning

Alla roller har sina egna arbetsbeskrivningar, även om den gemensamma nämnaren för lediga tjänster inom just Jurek Law är jurist. Vi har ett brett spektra av juristroller i allt från mindre organisationer till stora globala bolag och för dig som specialist eller generalist.

Så oavsett om du gillar att arbeta självständigt, analysera, utreda och fokusera på detaljerna eller vill förhandla, se till helheten och arbeta tätt ihop med verksamheten kan vi ha jobbet för just dig. Det gäller oavsett om du vill titulera dig som bolagsjurist, chefsjurist, advokat, utredare, processjurist, affärsjurist, förhandlare eller på annat sätt.

Din profil

Vi söker särskilt dig som har några års erfarenhet av att arbeta som jurist, men har även roller för dig som är nyexaminerad. Vi utgår från just din profil, det som utmärker dig som person och jurist.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik och vi har en lång historik i att matcha kandidater inom juridik med rätt uppdrag. Med drygt 15 års erfarenhet från rekrytering och bemanning har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

Vi på Jurek Law vill fortsätta att bredda vårt nätverket av bra kandidater, som dig.

Ansökan

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Vill du prata om din nästa spännande utmaning så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Odelius på 076 002 69 19 eller via mail på ida.odelius@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Är du jurist och söker en ny karriärutmaning?

Jurek