juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Arbetsrättsadvokat till internationell advokatbyrå

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Arbetsrättsadvokat till internationell advokatbyrå

Fortsätter du när andra stannar? Vill du vara med att ändra det konventionella tänkandet i juridikbranschen? Då är du kanske vår nästa kollega!

IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Sverige och i utlandet.

Bli en del av IUNO:s arbetsrättsteam i Stockholm och var med på en spännande resa där du har möjlighet att ta del av utvecklingen av området i Sverige!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i vårt växande team inom arbetsrätt med specialister i Danmark, Sverige och Norge. Hos oss kommer du att få arbeta med några av de mest kompetenta juristerna och advokaterna inom arbetsrätt. Vi agerar rådgivare inom alla arbetsrättens områden till stora och internationella företag och HR-chefer i Norden.

Som advokat i arbetsrättsgruppen kommer du att få vara med och vidareutveckla arbetsrättsområdet och teamet i Stockholm samt definiera din egen roll. Du kommer att hantera allt från avtal, policyer, löpande rådgivning och juridiska utredningar till uttalanden, hantering av tvister och rättsärenden. Det kommer antingen att göras självständigt eller i nära samarbete med en partner, men alltid med fokus på att dina uppgifter löses på bästa möjliga sätt för våra kunder.

Ett av våra kärnvärden är synlighet och som advokat i arbetsrättsgruppen kommer du att delta aktivt i utbildningsinsatser mot våra klienter, e-learning m.m. samtidigt som du kommer att bidra till att marknadsföra IUNO i Norden, utomlands och online. Dessutom kommer du att medverka i vår service- och produktutveckling samt implementering av ny teknik i våra arbetsflöden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi utmanar dagligen varandra och vårt vanetänkande när det dyker upp för att skapa största möjliga värde för våra klienter. Dessutom är vi digitala ut i fingerspetsarna. På IUNO får du möjlighet och utrymme att vidareutvecklas inom din roll som arbetsrättsspecialist och advokat.

Även om våra ambitioner är höga och vår passion för ärendena och klienterna är tydlig, lägger vi stor vikt vid att alla ska trivas, att vi kan ha en avslappnad ton med varandra och kunderna och att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi är ett enda stort team, i ordets rätta bemärkelse. Den goda stämningen känner du så fort du kommer in i våra lokaler. Det är något våra klienter märker också, vilket vi är både glada och stolta över.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet från en arbetsrättsgrupp på advokatbyrå, arbetsgivarorganisation eller bolag. Du är en skarp advokat som vill fortsätta utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Viktigt är också att du är en teamplayer och gillar att dela med dig av dina kunskaper.

Vidare är du van vid att arbeta på engelska och trivs med att arbeta som konsult. Du är utåtriktad och tycker om att utbilda både internt och externt, marknadsföring och försäljning. Meriterande är om du har teknisk förståelse och är van vid sociala medier.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar IUNO med Sharp Recruitment & Consultants. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Ivona Grbavac på 073-390 62 74 eller ivona.grbavac@sharprecruitment.se

Om detta stämmer in på dig vill vi gärna höra från dig. Vi hoppas att du delar med dig av hur du ser på dig själv, vad du brinner för, även utanför kontoret, och vad du har för mål. Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Arbetsrättsadvokat till internationell advokatbyrå

Sharp Recruitment & Consultants