juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande jurist/advokat med intresse för transaktionsjuridik till Göteborg

Ort
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Biträdande jurist/advokat med intresse för transaktionsjuridik till Göteborg

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med över 200 anställda och kontor i Göteborg samt Stockholm. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Välkommen till oss!

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt M&A-team i Göteborg söker vi nu en biträdande jurist/ advokat som vill arbeta med företagsöverlåtelser och utveckla specialistkompetens inom transaktionsjuridik i stort. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella klienter vid förvärv, försäljningar och investeringar, men även bistå klienter avseende bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal och löpande affärsjuridiska frågor.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års relevant arbetslivserfarenhet eller mer. Erfarenhet av arbete med företagsöverlåtelser på affärsjuridisk advokatbyrå är särskilt meriterande. Du har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 31 december. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Wårdman, Partner & gruppchef alt HR-ansvarig, Marie Lundqvist.

Välkommen till Wistrand!

Dela detta jobb

logo
Biträdande jurist/advokat med intresse för transaktionsjuridik till Göteborg

Wistrand Advokatbyrå