juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Biträdande jurist inom arbetsrätt

Ansök nu

Biträdande jurist inom arbetsrätt

Vi fortsätter vår tillväxtresa och behöver nu förstärka vårt team inom arbetsrätt med en ytterligare en jurist. Vi söker därför dig som har ett intresse för arbetsrättsliga frågor och som vill vara med och bidra till DLA Pipers fortsatta utveckling inom detta område. 

På DLA Piper blir du en del av ett skickligt team med bred erfarenhet av att bistå arbetsgivare vid både komplicerade och vardagliga arbetsrättsliga frågor. Bland våra klienter finns alltifrån stora och medelstora svenska och internationella företag inom en mängd olika branscher, exempelvis mediebolag, industriföretag, konsultföretag och banker.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig gedigen kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, i kombination med mentorskap och kontinuerlig feedback. Vår spelplan sträcker sig bortom Sveriges gränser vilket gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till secondments på våra DLA Piper-kontor runt om i världen.

Hos oss bygger du upp ditt professionella nätverk och kommer ges möjlighet att bidra till att skapa långsiktigt värde för våra klienter. Vi har en kultur som uppmuntrar och värdesätter individuella initiativ liksom inkludering och lagarbete. Här går personligt lärande hand i hand med professionell utveckling. Vår verksamhet är inne i en expansiv fas och som en del av vårt team kommer du ges stora möjligheter att utvecklas tillsammans med byrån.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen med goda akademiska meriter och minst ett par års arbetslivserfarenhet inom det arbetsrättsliga området. Vi ser gärna att du har erfarenhet från annan advokatbyrå. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, affärsmässighet och en personlighet som går i linje med våra värderingar.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

 

Dela detta jobb

logo
Biträdande jurist inom arbetsrätt

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB