juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Biträdande jurist inom arbetsrätt till Baker McKenzie

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Biträdande jurist inom arbetsrätt till Baker McKenzie

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå och en av världens ledande inom affärsjuridik. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som jurist på en arbetsplats med starkt fokus på den enskilda medarbetaren. Hela vår kultur bygger på att alla ska utvecklas till sin fulla potential.

Har du några års relevant arbetslivserfarenhet och är intresserad av att arbeta på en välrenommerad byrå med arbetsrätt, både på lokal och internationell nivå? Då är detta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist i vår arbetsrättsgrupp kommer du att arbeta i en dedikerad och framstående grupp, både i team och självständigt gentemot klient. Du kommer bland annat utforma anställningsavtal och annan arbetsrättslig dokumentation samt bistå klienter med rådgivning i frågor om anställning och avslutande av anställning. I rollen ingår även att biträda klienter i förhandlingar med fackförbund och att arbeta med dataskyddsfrågor från ett HR-perspektiv. Du kommer också arbeta med frågor inom diskriminering, arbetsmiljö- och företagshemligheter. Du samarbetar med kollegor såväl på Stockholmskontoret som kollegor i Europa och övriga världen. Då Baker McKenzie är en ledande aktör inom företagstransaktioner och kapitalmarknad kommer du också hantera arbetsrättsliga frågor kopplade till företagsförvärv, börsintroduktioner, verksamhetsövergångar och omstruktureringar.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i ca 2–3 år på affärsjuridisk advokatbyrå. Alternativt är du tingsmeriterad och har något års erfarenhet av att arbeta på advokatbyrå. Tidigare erfarenhet av att jobba med arbetsrätt är meriterande men inget krav, det viktigaste är att du har ett stort intresse för området och att du vill lära dig mer!

Det är fördelaktigt om du har studerat eller arbetat utomlands. Som person är du lyhörd och driven. Du är trygg i dig själv och du har en hög ambitionsnivå. Du tycker om att arbeta i team och har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna. På grund av vår internationella prägel behöver du kunna arbeta obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du får möjlighet att komma till en internationell organisation där verksamheten är fokuserad till respektive Practice Group oavsett land eller kontor. Genom vårt utvecklingsprogram The Bakery coachar vi dig steg för steg till spetskompetens både på svenska och engelska - vi fokuserar på din personliga utveckling och ditt ledarskap oavsett var i karriären du befinner dig. Hos oss är jämställdhet och mångfald självklarheter och vi värnar vår företagskultur som bygger på vänskap, teamarbete och förtroende. Du kommer till en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, fotbollsturneringar utomlands och AW:n på Stockholmskontoret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inkluderande CV, betyg och eventuella intyg m.m., så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett sammansvetsat team på 125 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 74 kontor i 45 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och verksamheten är klimatneutral sedan 2020 (egen granskning).

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Biträdande jurist inom arbetsrätt till Baker McKenzie

Jurek