juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Biträdande jurist till Lebenberg Advokatbyrå

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Biträdande jurist till Lebenberg Advokatbyrå

Om Lebenberg Advokatbyrå

Lebenberg Advokatbyrå har funnits sedan 80-talet och är inriktad på svensk och internationell familjerätt. Lebenberg Advokatbyrå har idag nio anställda, varav sju är jurister och två ingår i den administrativa funktionen. Verksamheten bedrivs på Grev Turegatan 44 i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Lebenberg Advokatbyrå är en fullservice nischbyrå inom den svenska och internationella familjerätten. Vi söker nu en biträdande jurist som vill bli en del av vårt kompetenta och engagerade team. Dina arbetsuppgifter är främst uppdrag inom arvsrätt och familjerätt, vilket även inkluderar internationella ärenden.

Du kommer till exempel att få arbeta med äktenskapsskillnad, boutredningar, partsombud vid domstolstvister rörande till exempel klander av testamenten och uppdrag som boutredningsman och bodelningsförrättare.

Vem är du?

Du har juristexamen och är nyligen klar med din notarietjänstgöring alternativt något/några års erfarenhet av motsvarande arbete. Vi ser även gärna att du har ett genuint intresse av relevanta rättsområden.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt men uppskattar också att vara en del av ett större team. Vidare är du initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är ambitiös, resultat- och affärsfokuserad.

För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och goda betyg och referenser

Vad vi erbjuder

Lebenberg Advokatbyrås ledord är affärsmässighet, samarbete, engagemang, etik och tillgänglighet. Professionalismen på byrån är hög och vi ställer höga krav på alla anställda såväl vad gäller kunskap, lojalitet och pålitlighet. Samtidigt vill vi erbjuda alla anställda, långsiktighet, solidaritet och en utveckling inom arbetslivet inklusive balans i livet.

I denna rekrytering samarbetar Lebenberg Advokatbyrå med Jurek Law. Vi intervjuar löpande, så sök gärna tjänsten snarast. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulriikka Järnefelt, telefon 0766 33 14 40.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Biträdande jurist till Lebenberg Advokatbyrå

Jurek