juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande jurist till RosholmDell

Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Biträdande jurist till RosholmDell

Vill du vara med och bygga en affärsjuridisk advokatbyrå? Har du ett särskilt intresse för affärsjuridik? Då söker RosholmDell dig.

RosholmDell är en entreprenörsdriven byrå med stark tillväxt sedan starten 2011 och som nu siktar mot nästa nivå. Byråns tillväxt bygger på arbete med framgångsrika klienter, från stora börsnoterade bolag till start-ups. Den bygger också på byråns entreprenöriella kollegor som bidrar med hög samarbetsförmåga, med att leverera högkvalitativ ”Användbar Juridik” samt med att utveckla byrån i stort. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö och Kalmar.

Vem söker vi?

Vi söker efter drivna juriststudenter och tingsnotarier till våra kontor som vill arbeta med affärsjuridik. För att passa in hos oss är det viktigt att du vill arbeta i en prestigelös organisation där alla vill hjälpas åt.

Du ska läsa på juristprogrammet eller affärsjuridiska programmet och vara mot slutet av din utbildning eller börjar närma dig slutet på din tingsmeritering. Vi ser det som en fördel om du har anknytning till eller kommer ifrån Kalmar, Helsingborg, Malmö och Växjö.

Då många av våra klienter arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du kan arbeta obehindrat på engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Som kollega på RosholmDell är du en viktig del i byråns utveckling. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår strävan efter en platt organisation med stor möjlighet att påverka. Vi ger våra medarbetare stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och driva ärenden med egen klientkontakt. Du får möjlighet att tidigt få stort ansvar och vi söker dig som vill utmanas på detta sätt. Detta är möjligt eftersom vi arbetar med regelbunden resultatorienterad coaching och specialisering i våra verksamhetsgrupper.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten kontakta Ivona Grbavac på telefonnummer 073-390 62 74 eller skriv till ivona.grbavac@sharprecruitment.se.

Mer om RosholmDell

Vi är ca 35 medarbetare som gör våra kunder framgångsrika genom att leverera ”Användbar Juridik”.

Våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Byråns fokusområden är bolagsrätt, transaktioner, riskkapital, fastigheter och entreprenader, miljörätt, kommersiell avtalsrätt, kommersiell tvistlösning, offentlig upphandling, arbetsrätt, compliance och IP. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö och Kalmar.

Vår styrka som byrå är vårt LEAN-arbete med ett stort antal egenutvecklade verktyg som gör våra produkter bättre, vårt liv lättare och förseningar eller kvalitetsbrister sällsynta. Vi förbehåller oss dessutom till en rad enkla principer som vi tillsammans som byrå har tagit fram. Exempelvis handlar det om viljan att alltid ge sitt bästa för kunden, solidaritet och att endast enkla lösningar har utsikt till framgång. Vi är professionella, men ogillar krångel, tunggroddhet och prestigetänkande. Läs gärna mer på rdlaw.se.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Biträdande jurist till RosholmDell

Sharp Recruitment & Consultants