juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Bolagsjurist till Cambio i Stockholm

Ort
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Bolagsjurist till Cambio i Stockholm

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Vi stöttar både regionala och kommunala verksamheter men även privata vårdgivare med verksamhetsstöd, journalsystem och specifika funktioner som t.ex. kliniska beslutstöd. Vi är en samhällskritisk funktion och en del av den svenska infrastrukturen. Vi är stolta över att vara en viktig del av svensk sjukvård.

Cambio har idag avtal med 17 regioner, 40 kommuner och cirka 170 000 användare av våra system.

Vi är i dag runt 800 anställda i flera länder och fortsätter att växa och söker nu en bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats där du har en central roll i Cambios fortsatta utvecklingsresa. På Cambio vill vi göra skillnad för samhället i stort genom att transformera och förbättra hälso- och sjukvården. Det gör vi genom att tillhandahålla kvalitativa, öppna och integrerade lösningar som möjliggör ekosystem och nya e-hälsoparadigm. Genom att ständigt ta höjd för framtidens utmaningar möjliggör vi för våra kunder att redan idag tillhandahålla morgondagens hälso- och sjukvård.

Vad ingår i rollen?

I rollen som bolagsjurist kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, med tonvikt på avtalsrätt, bolagsrätt och offentlig upphandling, allt inom området för sjuk- och hälsovård.

Du kommer att utgöra en viktig funktion i Cambios spännande affärsutveckling samt erbjuda löpande juridiskt stöd och rådgivning till vår verksamhet. Vidare kommer du att arbeta med löpande bevakning av rättsutvecklingen för bolagets verksamhetsområden.

Som bolagsjurist kommer du att ingå i Legal teamet och rapportera till Cambios chefsjurist, Richard Wolff.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och ca 3 - 5 års relevant arbetslivserfarenhet med inriktning på Corporate Commercial från advokatbyrå och/eller från bolag. Har du även erfarenhet av offentlig upphandling och svensk hälso- och sjukvårdslagstiftning är detta meriterande.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är självständig, erfaren, prestigelös, affärsdriven och kommersiell i ditt tänk. Vi ser även att du är nyfiken, proaktiv och initiativtagande. Eftersom du kommer att arbeta verksamhetsnära är det viktigt att du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga.

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan arbeta obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Victor Ögren på 073-373 31 43, victor.ogren@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 073-399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer om Cambio

Vi grundades 1993 i Linköping av två studenter som upptäckte att det inte fanns något användbart digitalt journalsystem för doktorer på marknaden. Därifrån utvecklades vår första och idag största produkt COSMIC, vårt journalsystem. Med åren har Cambio gjort en otrolig resa och därmed haft möjlighet att bredda erbjudandet. Idag stöttar vi både regionala och kommunala verksamheter (VIVA, verksamhetssystem) men även privata vårdgivare (Capio ST: Göran) med verksamhetsstöd, journalsystem och specifika funktioner som t.ex. kliniska beslutstöd (CDS).

HK i Stockholm men största svenska kontoret i Linköping, ca 300 pers på Sri Lanka (främst R&D). Även kontor i Danmark, UK, Motala, Kalmar.

Läs mer om oss: https://www.cambio.se/om-oss/

Våra produkter https://www.cambio.se/vi-erbjuder/

https://www.cambio.se/wp-content/uploads/2022/05/Cambio-Hallbarhetsrapport-2021.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Bolagsjurist till Cambio i Stockholm

Sharp Recruitment & Consultants