juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Bolagsjurist till Forsheda Gruppen

Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Bolagsjurist till Forsheda Gruppen

Forsheda Gruppen är en snabbväxande industrikoncern med fokus på kundanpassade prefab-lösningar till bygg- och fastighetsbranschen. För att kunna erbjuda våra kunder dessa lösningar skapar vi inom koncernen en mix av företag inom verkstadsindustrin som kompletterar varandra genom erfarenhetsutbyte, produktsammansättning och kapacitet. Koncernen är flexibel, snabbfotad och sätter kunden i fokus med hållbarhet och människans välbefinnande högt på agendan.

Nu söker vi en bolagsjurist som vill vara med på vår fortsatta resa!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi startade vår verksamhet för drygt fem år sedan med visionen att vara den ledande leverantören inom prefabricerade produkter för professionella byggaktörer på den skandinaviska marknaden. Idag finns tio bolag i koncernen och under kommande år ska verksamheten växa mycket, vilket kommer att vara en rolig resa att vara med på för rätt person. Eftersom vi nu är i skedet att juristfunktionen inom Forsheda Gruppen ska etableras söker vi därför dig som också har ambitionen att utvecklas och som inte är rädd för förändring.

Om rollen

I den nyinrättade rollen som bolagsjurist inom Forsheda Gruppen kommer du att ansvara för att etablera, bygga upp och utveckla juristfunktionen och för att bistå verksamheten med legal och regulatorisk rådgivning.

I arbetet ingår bl.a.

  • löpande rådgivning inom en bred palett av affärsrättsliga frågor (exempelvis inom bolagsrätt, kommersiell avtalsrätt, entreprenadrätt och arbetsrätt)

  • hantering av bolagsformalia i koncernens bolag

  • projektledning och/eller hantering och uppföljning av förvärv inom koncernen

  • arbete med diverse administrativa frågor, som att sätta upp rutiner och processer

Du kommer att rapportera till CFO. I dagsläget är vi ett litet och sammansvetsat team som sitter i trevliga lokaler i Solna och vi tillämpar ett hybridanpassat arbetssätt.

Om dig

Vi söker dig som är jurist och har minst fem års arbetslivserfarenhet inom affärsjuridik, från advokatbyrå och/eller annat bolag. Erfarenhet inom kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt och/eller transaktioner är mycket meriterande. Vidare har du de rätta personliga egenskaperna för att trivas i rollen som bolagsjurist hos oss, vilket innebär att du är prestigelös, självgående och ansvarstagande. Du är också stresstålig och van vid ett högt och stimulerande tempo. Du tycker om att arbeta nära affären och förstår de kommersiella aspekterna i verksamheten. Du vet också att den juridiska bedömningen är viktig och vågar stå för dina rekommendationer och beslut.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Tove Flodgren Isakson på tfn 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

 

Dela detta jobb

logo
Bolagsjurist till Forsheda Gruppen

Sharp Recruitment & Consultants