juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Bredablick Förvaltning söker senior jurist

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Bredablick Förvaltning söker senior jurist

I Bredablickgruppen ges du möjligheter få andra bolag kan erbjuda. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi en koncern som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i koncernen ska bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

I takt med Bredablickgruppens expansion behöver Bredablick Förvaltning förstärka teamet med en senior jurist till något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg eller Karlstad.

Arbetsbeskrivning

I din roll som senior jurist hos oss kommer du att ha konsultuppdrag åt våra kunder som främst består av fastighetsägare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Rådgivning till kunder brett inom fastighetsrätt
• Tvister inom bostadsjuridik
• Hyresförhandling
• Upprätta/granska avtal inom fastighetsrätten
• Handledarskap, hålla i utbildningar och upprätta instruktioner

Du kommer att ingå i vår juristavdelning som består av totalt fem jurister och du rapporterar till vår chefsjurist. Vår juristavdelning är inne i en expansiv fas och du blir en viktig del i den vidare utvecklingen av avdelningen. Rollen innefattar mentorskap och kvalitetskontroller av kollegors arbete inom dina spetskompetensområden. Du kommer även få möjligheten att lära dig områden inom juridiken som du tidigare inte har arbetat med.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen eller en kandidatexamen inom affärsjuridik eller rättsvetenskap. Du har minst tre års kvalificerad erfarenhet inom bostadsjuridik och det är meriterande om du har erfarenhet av bostadsrättsjuridik.

Som person är du noggrann, initiativtagande och tänker utanför boxen. Du är prestigelös, arbetar självständigt och är en lagspelare. Du är pedagogisk och brinner för att hjälpa dina kollegor att nå sin fulla potential. Du tycker att det är utvecklande att kastas in i nya situationer och motiveras av utmaningar såsom att överträffa förväntningar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och har en positiv attityd.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en organisation med korta beslutsvägar och en starkt tillväxtorienterad kultur. Bredablick är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär, möjlighet att påverka och göra avgörande bidrag till företagets utveckling.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bredablick Förvaltning med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Bredablick Förvaltning söker senior jurist

Jurek