juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Compliance Officer till Collector Bank

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Compliance Officer till Collector Bank

Collector Bank är en bank som är specialiserad på finansiella tjänster för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. För företag erbjuder vi företags- och fastighetskrediter, factoringtjänster samt betallösningar för e-handel och butik. För privatpersoner erbjuder vi sparande, lån, kreditkort och faktura- och delbetalningstjänster. Collector Bank präglas av en stark entreprenörsanda och vi brinner för att förverkliga idéer – både våra egna och andras.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg (huvudkontor), Helsingfors och Oslo. Collector Bank är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Collector Bank ges utrymme att förverkliga idéer!

För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på självledarskap och kompetensutveckling. Gemenskap, innovation och modern arbetsmetodik är saker som kännetecknar Collector Bank. Vi erbjuder dig helt enkelt en organisation med snabba beslutsvägar, stor öppenhet och mycket energi.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Engagemang, affärsmässighet och omtanke. Vi erbjuder dig att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Om rollen

Som Compliance Officer på Collector Bank arbetar du med att följa upp och stödja verksamhetens regelefterlevnad och bidrar därigenom till att skapa en långsiktigt hållbar affär.

Arbetet består bl.a. i att ge råd och stöd till den operativa verksamheten i regelverksfrågor, genomföra kontroller, följa upp affärsverksamhetens regelefterlevnad, identifiera risker och rapportera resultatet till styrelse och ledning. I arbetsuppgifterna ingår också att utarbeta och leda utbildningar för bolagets medarbetare.

Du kommer att arbeta verksamhetsnära och en viktig uppgift är att skapa en god förståelse för bankens affär och dess möjligheter och utmaningar. Arbetet utförs såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare inom Complianceavdelningen. Arbetet innefattar även internationella kontakter genom bankens filialer i Norge och Finland.

Tjänsten är företrädesvis placerad i Göteborg och är en tillsvidareanställning, vilken föregås av en provanställning.

Om dig
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen inom juridik och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom compliance eller regelefterlevnad och den finansiella sektorn.

Vi tror att du som vill arbeta tillsammans med oss är:

  • Noggrann och grundlig,

  • Strukturerad och kvalitetsmedveten,

  • Affärsorienterad,

  • Kommunikativ,

  • Lösningsorienterad,

  • Självgående,

  • Prestigelös och lyhörd.

En självklarhet för dig som söker är att du trivs i kontakten med andra människor, har hög integritet och värdesätter stort eget ansvar. Vidare har du lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift (såväl svenska som engelska).

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande Collector Bank eller tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 och på zerin.baran@sharprecruitment.se eller Victor Ögren på tel. 073-373 31 43 och på victor.ogren@sharprecruitment.se

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Compliance Officer till Collector Bank

Sharp Recruitment & Consultants