juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Compliance Officer till Volkswagen Finans Sverige

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Compliance Officer till Volkswagen Finans Sverige

Volkswagen Finans Sverige är en av Sveriges största aktörer inom bilfinansieringsbranschen med ett starkt globalt varumärke. Under de senaste åren har vi vuxit och fördubblat vår personalstyrka. Nu söker vi en Compliance Officer till vårt huvudkontor i Södertälje. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta i en central roll på ett framgångsrikt bolag under ständig utveckling!

Arbetsbeskrivning

Som Compliance Officer hos oss kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att arbeta brett med allehanda frågor kopplade till bolagets regelefterlevnad. Bland annat kommer du att arbeta med dataskyddsfrågor och uppgifter kopplade till arbetet med att förebygga penningtvätt och terroristfinansiering.

I korthet ingår exempelvis följande arbetsuppgifter i rollen:

• Tolkning och rådgivning kring regelverk samt dess implementation
• Uppföljning av regelefterlevnad
• Utbildning av personal i olika regelverksrelaterade frågor
• Delaktighet och stöd till verksamheten vid utarbetande av riktlinjer, policys och instruktioner
• Rådgivning och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde (huvudsakligen dataskydd, penningtvätt, konsumentskydd och koncerninterna regler såsom uppförandekod, konkurrensrätt och anti-korruption)
• Stödja bolagets Dataskyddsombud i dennes roll
• Stödja bolagets Centralt Funktionsansvarige i dennes roll

Du arbetar i våra nyrenoverade lokaler på huvudkontor i Södertälje, endast 30 minuter från Stockholm. Du har möjlighet till ett flexibelt arbetssätt genom att kombinera arbete på distans med arbete på kontoret. Du rapporterar till vår Head of Compliance som också är bolagets Dataskyddsombud.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist med ca fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med compliance-relaterade frågor på bank, myndighet, finansbolag eller konsultbyrå. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med penningtvättsrelaterade frågeställningar samt dataskyddsfrågor.

Då du kommer att arbeta i en liten grupp under stort eget ansvar krävs det att du är självgående och initiativtagande samt har god samarbetsförmåga. Du besitter en hög integritet, är strukturerad och noggrann samt har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande och viktig roll med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett antal generösa anställningsförmåner som exempelvis prestationsbonus, personalbil och friskvårdsbidrag. Vi är en medelstor organisation där varje medarbetare är viktig, men som genom den stora Volkswagen-koncernen också besitter många möjligheter. Det bästa av båda världar skulle man kunna säga!

Hos oss finns handlingsutrymme och för den drivna och nytänkande finns alla möjligheter att få vara med och påverka. Vår arbetsplats genomsyras av våra värderingar tillit, mod och kunden i centrum varpå vi söker dig som delar dessa. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning i olika åldrar hos våra anställda oavsett befattning eller nivå.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Volkswagen Finans Sverige med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 – 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Under varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ), ett helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. I samarbete med Volkswagen Group Sverige AB:s återförsäljarnät erbjuder vi en rad intressanta och förmånliga finansieringsalternativ, exempelvis billån och leasing för konsument eller företag.

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 43 miljarder och en kontraktsportfölj på 220 000 finansavtal. Vi har i nuläget en personalstyrka som uppgår till 250 anställda.

Dela detta jobb

Logo
Compliance Officer till Volkswagen Finans Sverige

Jurek