juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Compliance till BMW

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Compliance till BMW

BMW Northern Europe AB koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Northern Europe AB tillsammans med BMW Financial Services AB ca 450 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. För mer information om BMW Group besök www.bmwgroup.com

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Compliance till BMW Northern Europe AB. Du kommer att arbeta nära Legal & Compliance Managern och vara en del av en avdelning bestående av 2 jurister.

I din roll som Compliance arbetar du med rådgivning till hela den nordiska organisationen dvs. såväl Sverige som de övriga nordiska och baltiska länderna. Ditt främsta fokus kommer att ligga på arbete relaterat till organisationens efterlevnad av BMW Groups riktlinjer och policys. Du kommer även arbeta med konsumenträtt, köprätt och varierande legala frågor i olika interna projekt samt avtalsgranskning. Det finns goda möjligheter att på sikt utveckla rollen.

Vem är du

Du har en svensk juristexamen (jur. kand.) eller motsvarande. Vi tror att du är i början av din karriär och har några års relevant arbetslivserfarenhet.Arbetet ställer höga krav på din förmåga att ta egna initiativ, social kompetens, flexibilitet och noggrannhet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är driven, van att leverera med hög kvalitet och att genomföra förändringar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i en affärsmässig och internationell organisation under utveckling. Vi ser även att du har ett genuint intresse för problemlösning och compliancearbete samt ett intresse att lära dig mer om våra produkter.

Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Talar du tyska eller något av de övriga nordiska språken är detta mycket meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ett år via Jurek Rekrytering & Bemanning med placering hos BMW. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se

För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, tel. 0766 33 14 40.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Compliance till BMW

Jurek