juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Contract Managers till Alstom

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Contract Managers till Alstom

Framtidens transportsystem är redan här! Alstom har en omsättning på 7,3 miljarder och är världsledande inom integrerade transportsystem. Vi fortsätter att utmana marknaden när det gäller innovativa och digitala lösningar för transportsystem och e-mobilitet. Vi ligger i framkant när det gäller hållbara transportmöjligheter med det största utbudet av järnvägslösningar på marknaden. Huvudkontoret ligger i Frankrike och vi är för närvarande i över 60 länder och har 36 300 anställda över hela världen.

Nu söker vi Contract Managers.

Vi erbjuder

Hos oss på Alstom har vi en inkluderande och ansvarfull kultur. Det är grundbulten i bolaget där olika människor erbjuds olika möjligheter att utvecklas, växa och avancera i sina karriärer. Alstom har nämligen en egen akademi för olika avancerade utbildningar, stipendier som vi delar ut för externa utbildningar, möjligheter att arbeta utomlands och mycket mer. Våra Contract Managers har möjlighet att ta olika karriärvägar inom Legal, Commercial eller Big Management. Vi uppmuntrar våra anställda att nå sin fulla potential samtidigt som vi värdesätter och respekterar alla individer samt deras behov.

Din roll

Som Contract Manager kommer du att vara en nyckelmedlem i projektteamet. Du kommer att utveckla, implementera och proaktivt driva strategier för avtals- och kravhantering samt riskminimering. Vidare kommer du att ha nära samarbete med olika projektledare, verksamhetschefer, controllers, leverantörer och planeringschefer för att identifiera och minimera risker, medverka i förhandlingar, hantera claims, m.m.

Vi söker dig som:

För att du ska passa in i rollen som Contract Manager ska du ha en juristexamen, finans- eller ekonomexamen eller ingenjörsexamen från högskola/universitet. Vidare ska du ha minst fem års erfarenhet av Contract Managment i olika projekt, gärna från tung industri, bygg eller järnvägsindustrin.

Som person är du noggrann och analytisk med ett utåtriktat och serviceorienterat förhållningssätt. Du har hög integritet och van att jobba självständigt med eget ansvar men tycker om att samarbeta och vara en del av ett team. Du är positiv, driven, pedagogisk och kommunikativ samt enkel att samarbeta med. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. För att passa in i organisationen ska du vara prestigelös samt vara initiativkraftig och affärsdriven.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment and Consultants. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta Zarina Virsholm på telefon: 073-399 07 27, eller på mail: zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Ansökan till tjänsten måste vara skriven på engelska. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Contract Managers till Alstom

Sharp Recruitment & Consultants