juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Corporate Compliance Officer till Newsec

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Corporate Compliance Officer till Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna.

Vi söker nu en Corporate Compliance Officer till vår Group Legal & Compliance-grupp med placering på huvudkontoret i Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Newsec arbetar du med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Här finner du medarbetare med ett högt engagemang, där varje individ får ta stort ansvar från första dagen. Vår organisation har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren sätts i centrum.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt och snabbväxande företag och vi söker därför någon som själv har ambitionen att utvecklas och inte är rädd för förändring. Vi tror att människor på en arbetsplats bör komplettera varandra. Därför finner du ingenjörer, ekonomer, humanister, nyutexaminerade och seniora rådgivare sida vid sida hos oss. Det är tack vare bredden hos våra generalister och djupet hos våra specialister som vi kan sätta samman team som skapar affärsmässiga resultat och en stimulerande arbetsmiljö för våra kunder och oss själva.

Om rollen

Som Corporate Compliance Officer kommer du att ha en central roll i koncernen med ansvar för att utveckla, implementera och följa upp vårt koncernövergripande compliancearbete, bland annat inom dataskydd, penningtvätt och anti-korruption samt vår Code of Conduct.

Du kommer att ingå i koncernens Group Legal & Compliance-team och rapportera direkt till General Counsel, men arbeta nära verksamheten inom Newsecs olika affärsområden i de nordiska och Baltiska länderna. Du kommer att ha en avgörande roll för arbetet med att ut­veckla koncernens interna regelverk, policyer och riktlinjer.

Då Newsec är i en expansiv fas, kommer du att få vara del i en föränderlig miljö där arbetsuppgifterna kommer vara mycket varierande och omväxlande där du får vara med och påverka.

I din roll kommer bl.a. följande arbetsuppgifter att ingå:

• Leda och samordna koncernerns compliancearbete

• Identifiera risker inom complianceområdet samt föreslå åtgärder för att hantera dessa

• Följa upp och avrapportera koncernens compliancearbete till styrelsen

• Ge verksamheten råd och stöd samt fungera som bollplank till kollegor

• Bevaka utvecklingen och praxis inom regelverksområdet och bistå vid implementering av nya regler

Vem vi söker

Vi söker dig som är utbildad jurist, eller har annan relevant utbildning, och som har erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom complianceområdet. Du besitter god kunskap inom GDPR. Har du erfarenhet av arbete inom AML är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta processorienterat och leda projekt och att du även har varit del av implementationsprocesser inom compliance. Det är ett krav att du kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person har du gott omdöme, hög integritet och en god analytisk förmåga. Du trivs med att arbeta självständigt, som en del av ett större sammanhang. Du är handlingskraftig och lösningsorienterad, en affärsmässig lagspelare, har god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt sätt. Vidare är du resultatorienterad och en "doer" som får saker ur händerna. Du är strukturerad i ditt arbetssätt men trivs i en entreprenöriell miljö och att arbeta i en organisation under stark tillväxt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller Peter.ekstrom@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen på 073 641 88 81 eller linda.sjohagen@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Corporate Compliance Officer till Newsec

Sharp Recruitment & Consultants