juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Familjerättsjurist med processvana till Fjällmans Juridik

Ort
Utgår

2023-06-19

Ansök nu

Familjerättsjurist med processvana till Fjällmans Juridik

Familjerättsjurist med processvana sökes

Om verksamheten

Fjällmans Juridik är en juridisk byrå med fokus på familjerätt. Fjällmans har en stark lokal förankring i Göteborg med omnejd och hanterar juridik för alla skeden i livet. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi söker nu en prestigelös och utåtriktad jurist med intresse för familjerätt och processande!

Om rollen
Fjällmans Juridik befinner sig i en expansiv fas och söker ytterligare en jurist till sitt team i Göteborg. Som jurist hos oss kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta brett inom familjerättens olika delar men med huvudfokus på att driva tvistemål i familjerättsliga ärenden. Du kommer att agera rådgivare till våra klienter och självständigt ansvara för upprättande av juridiska ärenden där processandet kommer att vara centralt. Eftersom Fjällmans juridik inte hanterar processer idag får du en möjlighet att bygga upp ett nytt affärsområde från grunden och även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Du förväntas självklart hantera alla ärenden professionellt och etiskt korrekt med klienten i fokus.

Vem är du?
Vi söker dig med svensk juristexamen och med minst 3 års erfarenhet av arbete inom familjerätt. Du bör ha agerat ombud i bodelningar och vårdnadstvister och det är viktigt att du känner dig bekväm med att ta dig an och driva tvistemål inom området. Du ser det som självklart att ge dina klienter ett personligt omhändertagande och god service. Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll och har ett driv som gör att du vill framåt. I den här rollen är det viktigt att du är ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i extra svåra skeenden i livet. Du bör även ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Det är även vår förhoppning att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt.

Du bör vara kommunikativ och uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet.

Du erbjuds

Hos Fjällmans Juridik kommer du vara en del av ett av Sveriges modernaste företag inom humanjuridik. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget och verksamheten framåt.

För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Dessutom finns möjlighet till ett fördelaktigt bonusupplägg. Förutom bra villkor och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas trevliga kollegor, gemensamma träningsmöjligheter och överhängande risk för att ha roligt på arbetstid!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med UNSQUARE. UNSQUARE är ett modernt och personligt konsult- och rekryteringsbolag nischat inom Legal & Compliance. Läs mer om oss på www.unsquarelaw.com

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Spandow på telefon 0765-451778 eller via e-post linn.spandow@unsquarelaw.com.

Dela detta jobb

logo
Familjerättsjurist med processvana till Fjällmans Juridik

Unsquare Consulting & Recruitment