juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Gernandt & Danielsson växer och söker nu en Legal Assistant

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Gernandt & Danielsson växer och söker nu en Legal Assistant

Vill du vara med på en spännande och utvecklande förändringsresa tillsammans med ett högpresterande team i framkant? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi förstärker nu vår assistentgrupp med en Legal Assistants som, tillsammans med övriga assistenter, kommer att stötta byråns jurister.

Byrån är organiserad i tre större verksamhetsgrupper.

Om verksamhetsgrupperna
Corporate: inkluderar alla transaktionsärenden såsom privat och publik M&A, equity capital markets och debt capital markets.
Dispute Resolution: inkluderar tvister, skiljeförfaranden och corporate investigations
Specialist: inkluderar alla specialistgrupper såsom finansiell reglering, EU- och konkurrensrätt, arbetsrätt, immaterialrätt samt fastighets- och hyresrätt.

Uppdrag och ansvar

Som assistent hos oss har du som främsta uppgift att supportera våra jurister i syfte att skapa största möjliga mervärde för våra klienter. Du kommer att ingå i en av byråns tre verksamhetsgrupper och de exakta arbetsuppgifterna beror på vilken grupp du tillhör. Nedan är ett axplock av de arbetsuppgifter som kan vara aktuella:

  • Administrativ support av varierad karaktär och kvalificerad service till juristerna

  • Framtagande av skriftlig korrespondens på svenska och engelska

  • Textredigering, korrekturläsning, framtagande av presentationsmaterial i Powerpoint samt dokumenthantering

  • Hjälpa till med desktop due diligence i samband med företagsförvärv

  • Mötes- och resebokningar och koordinering

  • Informations- och databassökningar

  • Delaktighet i olika interna projekt, t ex Knowledge Management

Vi söker dig med rätt potential och förutsättningar för de beskrivna arbetsuppgifterna. Du har kanske gått en paralegal-utbildning, affärsjuridiskt program alternativt redan har erfarenhet av liknande roll, företrädesvis med transaktionsjuridik på advokatbyrå alternativt kommer från revisionsbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom professional services. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare, främst Word och Powerpoint.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, kvalitetsmedveten, resultatorienterad och brinna för både service och att bygga relationer. Vidare behöver du vara anpassningsbar och tycka om föränderligt arbete. Vi söker dig som är proaktiv, som gillar att arbeta i team med andra och bidra med motivation och inspiration till dina kollegor i teamet. Hos oss arbetar vi målstyrt och drivs av att nå goda resultat mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjlighet att delta i team som präglas av professionalitet, stor kompetens och mycket stark laganda, där du får bidra med idéer, kunskap och möjlighet att påverka Gernandt & Danielssons utveckling för fortsatt tillväxt. Vi har ett stort engagemang för juridiken och vill ständigt förbättra oss, därför bedriver vi ett målmedvetet arbete för att utveckla byråns och medarbetarnas kompetens, affärsförståelse och projektledning. Vår styrka på dessa områden bekräftas år efter år av oberoende rankinginstitut.

Om företaget

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Klienterna ställer mycket höga krav på oss avseende skicklighet, affärsförståelse och tillgänglighet. Vi biträder våra klienter i de flesta slags affärsjuridiska ärenden som uppkommer i företag och andra organisationer. Det kan handla om såväl transaktioner och tvister som allmänna juridiska frågor i den löpande verksamheten.

Information och ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och urvalsprocessen sker löpande.

Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Nelson på kristin.nelson@jurek.se.

För mer information, se www.gda.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Gernandt & Danielsson växer och söker nu en Legal Assistant

Jurek