juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Gillis Edman söker familjerättsjurist

Söker du en roll där du kan kombinera ditt intresse för människor, ekonomi och juridik? Nu har du en möjlighet att bli en del av ett skarpt juristteam på ett av de mest välrenommerade företagen inom humanjuridik. Välkommen med din ansökan till Gillis Edman.

Arbetsbeskrivning

Gillis Edman Begravning och Familjejuridik växer och söker nu ytterligare en jurist till sitt team i Göteborg. Som jurist hos oss kommer du arbeta med ekonomisk familjerätt inom dödsfallsjuridik och livsplaneringsjuridik. Dödsfallsjuridiken innebär arbete med boutredningar, bouppteckningar, arvskiften och förvaltning av dödsbon. Inom livsplaneringsjuridiken hjälper du kunder att identifiera sina juridiska behov och upprätta olika typer juridiska dokument så som testamenten, gåvobrev, äktenskapsförord och framtidsfullmakter.

Du förväntas hantera alla ärenden professionellt, etiskt korrekt och alltid med människan i fokus. Här blir du en del av ett team med ytterligare fem jurister, en administratör/boutredare och en kvalificerad juristsekreterare. Du kommer utgå från Göteborg. I viss mån kommer du även hålla föreläsningar och representera oss på mässor.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Det är meriterande om du har arbetet inom det familjerättsliga området eller annat angränsande rättsområde. Du har lätt för att lära, kan ha flera parallella arbetsströmmar i gång samtidigt och är beredd att lägga ner tid och energi på att sätta dig in i ditt arbete.

Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll och som person är du ödmjuk och har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Du bör ha en fallenhet för att skapa, bibehålla och utveckla goda klientrelationer. Vi ser vidare att du är en lagspelare med god förmåga att förmedla juridiska problem på ett lättförståeligt sätt och som bidrar med god stämning på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Behärskar du dessutom något ytterligare språk så är det en fördel. Du känner dig självklart bekväm i att arbeta i vanliga datasystem samt i Officepaketet. God kunskap inom ekonomi är också en fördel. Vi vill även att du har körkort.

Du erbjuds

Hos Gillis Edman kommer du vara en del av ett företag med modern kultur och värderingar i framkant inom ekonomisk familjerätt. Något som bland annat visas genom att vi är HBTQi certifierade. Här råder en familjär och prestigelös kultur, det är högt i tak och alla hjälps åt. Här blir du en del av ett kompetent och positivt gäng där du får chans att vara med att påverka bolaget framåt.
För oss är det viktigt att vara en modern arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet med möjlighet till flexibel arbetstid och en bra balans mellan jobb och fritid. Här erbjuds du en utvecklande och stimulerande tjänst med en fast lön och bra anställningsvillkor. Förutom bra villkor, friskvårdsbidrag och utvecklande arbetsuppgifter så utlovas kollegor som du kommer ha kul tillsammans med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gillis Edman med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Till din ansökan önskar vi att du bifogar CV och personligt brev. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Gillis Edman söker familjerättsjurist

Jurek