juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

IGNIS söker familjerättsjurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

IGNIS söker familjerättsjurist

IGNIS Begravningsbyrå är en av Sveriges största privata auktoriserade begravningsbyråer. Vi söker nu en familjerättsjurist till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Det här är rollen för dig som brinner för successionsrätt och som vill vara med och utveckla Juridikfunktionen på en personlig och kollegial arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

I rollen som familjerättsjurist hos oss kommer du att arbeta med varierande ärenden inom familjerätt och arvsrätt. Bland annat arbetar du med upprättande av bouppteckningar, bodelningar, arvsskiften samt dödsboförvaltningar och testamenten. Du kommer även att upprätta gåvobrev, samboavtal, framtidsfullmakter och andra dokument som efterfrågas av våra kunder. I arbetet ingår också att ge löpande rådgivning i familjerättsliga frågor och du kommer att ha nära och kontinuerlig kontakt med byråns kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst tre år med familjerättsliga frågor. Som person är du lyhörd med en mycket god kommunikationsförmåga. Du är ansvarsfull, ambitiös och har stark servicekänsla. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och är förtroendeingivande, prestigelös och noggrann. Vi värdesätter driv och engagemang. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av att agera ombud är det meriterande.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en varierad och utvecklande roll där du får arbeta självständigt med kvalificerade juridiska frågeställningar. Du blir del av ett team med glada och engagerade medarbetare på en arbetsplats med kollegial stämning och högt i tak. Du arbetar på huvudkontoret i centrala Stockholm och möjlighet finns att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Tjänsten ger dig möjlighet till en balanserad tillvaro och du får möjlighet att vara med och fortsatt utveckla vår Juridikfunktion.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar IGNIS med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 – 002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Stiftelsen IGNIS äger IGNIS Begravningsbyråer, Frid Begravning, Eskilstuna Begravningsbyrå och Westlings Begravningsbyrå. Stiftelsen drivs utifrån ideellt syfte med fokus att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

IGNIS Begravningsbyrå är en auktoriserade begravningsbyrå vilket bland annat innebär att våra medarbetare har genomgått auktorisationsutbildningar anordnade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Vi har kontor på 22 platser i Stockholmsområdet och är idag ca 65 personer anställda i organisationen, i koncernen arbetar totalt ca 130 medarbetare.

Dela detta jobb

Logo
IGNIS söker familjerättsjurist

Jurek