juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Interim juristkonsult med processvana

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Interim juristkonsult med processvana

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en bolagsjurist med processansvar för ett konsultuppdrag på ett år. Du kommer till stor del driva processer avseende överträdelser av bolagets regelverk, både i nämnder och i överdomstol. Du kommer även få möjlighet att arbeta med affärsjuridiska frågeställningar och hantera avtal.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristutbildning och som har jobbat minst 4-5 år som jurist. Du bör ha god erfarenhet av processföring och gärna suttit ting. Det är ett plus om du har erfarenhet av GDPR och compliance.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett år med start i juni. Kundens huvudkontor är beläget norr om Stockholm och du förväntas vara på kontoret ca 2-3 dagar i veckan. Vid frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Claudia Bernárdzon på claudia.bernardzon@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Dela detta jobb

Logo
Interim juristkonsult med processvana

Jurek