juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juridisk handläggare

Företag Sparbanken Nord
Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Juridisk handläggare

Om jobbet

Är det något vi på Sparbanken Nord gör så är det att arbeta för att den plats vi och våra kunder kallar här ska bli ännu bättre. Det gör vi via vårt samhällsengagemang där projekt, idéer och visioner blir verklighet och skapar värde för många människor. Det gör vi genom att vara en inkluderande och varm arbetsgivare till 200 helt unika medarbetare. Och - framför allt – genom allt som dessa superhjältar gör för våra kunder. Varje dag. Här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter.

På Sparbanken Nord erbjuder vi våra kunder, utöver traditionella banktjänster, även juridiska tjänster. Nu söker vi en ny medarbetare till vår juridiska avdelning där familjerättsliga frågor är centrala och där du som juridisk handläggare kommer att arbeta med bouppteckningar och arvsskiften.

Vem är du?

Som person är du en god lyssnare, som har lätt för att skapa goda relationer. Du är noggrann, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Din insats är en viktig del av den helhet vi erbjuder våra privatkunder.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik. Erfarenhet av/kunnande inom familjerätt och/eller bankerfarenhet är en merit.

Din placeringsort är i Piteå, men som juridisk handläggare kan du komma att möta kunder på fler av våra bankkontor. Resor kan komma att ingå i tjänsten och B-körkort är därför ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid dvs. 38,5h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.  

Och vi då?

Vi lovar att i alla lägen agera som en attraktiv och ansvarsfull arbetsgivare. Vi lovar att aldrig tumma på våra värderingar. Vi lovar dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du har möjlighet att växa. Vi lovar att ta väl hand om dig.

Om anställningen

Lön
Månadslön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Piteå i Norrbottens län.

Arbetsgivaren
Sparbanken Nord

Postadress
Sparbanken Nord
Storgatan 43
94128 Piteå

Dela detta jobb

Juridisk handläggare

Sparbanken Nord