juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist inom dataskydd till storbank

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Jurist inom dataskydd till storbank

Har du erfarenhet av arbete inom dataskydd eller liknande och känner dig redo för ytterligare en utmaning i rollen som jurist? Vi söker dig som är driven, självgående och har god kunskap inom området. Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi söker, åt vår kunds räkning, en jurist med erfarenhet inom dataskydd. Du kommer att arbete på Group Privacy Office (GPO) som är en del av “Information Security and Data Privacy” hos kunden. Här har du ansvar för personuppgiftshanteringsfrågor och bankens efterlevland av dataskyddsförordningen.

Uppdraget kommer att vara inriktat på att genomföra Privacy Impact Assessments/konsekvensbedömningar. Något som varierar stort i omfattning, komplexitet och inriktning och utförs i nära samarbete med verksamheten och IT-initiativ. Exempel på andra arbetsuppgifter som också kan bli aktuella är arbete med personuppgiftsincidenter, registerutdrag, privacy notice och stöd i diverse dataskyddsfrågor.

Du kommer att vara en del av GPO-teamet som hjälper och stöttar varandra, men uppdraget är en specialistroll som utförs i hög grad självständigt.

En bakgrundskontroll kommer att genomföras om du går vidare i processen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Jurist med minst tre års erfarenhet av arbete med dataskyddsfrågor och konsekvensbedömningar.

  • Intresse och erfarenhet av att arbeta med IT, så att du på ett proaktivt sätt kan tillämpa dataskyddsrättliga krav på olika tekniska plattformar och lösningar.

  • God affärs- och verksamhetsförståelse.

  • Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift

Vi söker dig som är

Strukturerat, ansvarsfullt, självgående och drivande arbetssätt.

Övrig information

  • Start: 23 maj

  • Omfattning: 100% till den 29 december

  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Jurist inom dataskydd till storbank

Academic Work