juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jurist, Ludvig & Co Uppsala

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

Jurist, Ludvig & Co Uppsala

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer?
Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas och en möjlighet att jobba på en stor byrå var du än bor i Sverige. Som jurist hos oss får du arbeta med utmanande uppdrag tillsammans med duktiga kollegor samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll. Vi arbetar med ekonomisk familjerätt, fastighetsrätt och affärsjuridik.

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på ca 25 medarbetare. Juristteamet består idag av 3 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbetsvilja samt prestigelöshet och tillsammans så arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt.

Din framtida roll & utveckling
Som jurist hos oss inkluderar ditt arbete:

  • Juridisk rådgivning inom affärsjuridik, ekonomisk familjerätt, fastighetsrätt eller ägarskifte till nya och befintliga kunder

  • Ansvar för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder

  • Skapa ett internt och externt nätverk och ständigt hålla dig uppdaterad i aktuella frågor

Som anställd hos oss har du möjligheten att påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, specialistrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning. Vi har ett stort fokus kring att löpande utveckla och utbilda våra jurister genom nätverk, träffar för erfarenhetsutbyte och kurser.

För att lyckas behöver du

Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete som har ett stort yrkesmässigt engagemang samt Juristexamen.

Processvana samt tidigare erfarenhet av konsultrollen eller inom serviceyrke är meriterande. Som person tycker du om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. 

Du besitter en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga värdeskapande nätverk. För att vara med och bygga framtidens rådgivning ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Nadia Chimar på telefonnummer 0702972440.

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Dela detta jobb

Logo
Jurist, Ludvig & Co Uppsala

LUDVIG & CO