juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Jurist till Ackordscentralen

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Jurist till Ackordscentralen

Ackordscentralen har sedan 1857 återskapat värden i företag med ekonomiska problem och är därmed ett av Sveriges äldsta konsultföretag. Vi hjälper stora som små företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem att utveckla, förbättra eller rekonstruera verksamheten och är idag en av de marknadsledande aktörerna inom obeståndsområdet. Anställda hos Ackordscentralen åtar sig löpande förordnanden som konkursförvaltare och rekonstruktörer samt uppdrag som likvidator. Idag är vi en rikstäckande organisation med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Borås och Kristianstad.

Nu söker vi ytterligare en jurist till vårt fina kontor i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som jurist på Ackordscentralen blir du omedelbart en central och viktig del i arbetet med våra ärenden. Hos oss kommer du att ha en spännande roll med stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en varierande roll i en uppmuntrande arbetsmiljö med drivna och passionerade kollegor. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med högt i tak och härlig gemenskap.

Om rollen
I din roll som jurist kommer du primärt att arbeta självständigt med ansvar för olika obeståndsärenden, där du med stöd av administrativ personal är ansvarig för hela ärendeprocessen. Du kommer även ingå i team där du stödjer förvaltare och rekonstruktörer i några av våra största och mest komplexa obeståndsärenden och du kommer ges många spännande arbetsuppgifter med stort personligt ansvar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad jurist och med minst 2-3 års erfarenhet från arbete med konkurser från advokatbyrå. Alternativt är du lite mer senior och på väg att bli, eller har nyligen blivit, konkursförvaltare. Har du arbetat 4-5 år på Kronofogdemyndigheten och i betydande omfattning kommit i kontakt med konkurser är även det en relevant bakgrund. Vi sätter stor vikt på vem du är som person eftersom vi söker en lagspelare. För att trivas hos oss behöver du ha ett stort intresse för insolvensrätt, vara självständig och vilja leda och driva projekt. Det är viktigt att du är prestigelös, och har ett affärsmässigt driv. Vidare är det viktigt att du är social och noggrann med ett intresse av att sätta dig in i olika typer av branscher och verksamheter.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.
Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85, peter.ekstrom@sharprecruitment.se
Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Jurist till Ackordscentralen

Sharp Recruitment & Consultants