juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Jurist till RosholmDell Advokatbyrå

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Jurist till RosholmDell Advokatbyrå

RosholmDell levererar högkvalitativ Användbar Juridik. För att leverera på våra kunders högt ställda krav söker vi drivna och serviceinriktade medarbetare som drivs av att nå resultat, tillsammans. På RosholmDell får du dessutom arbeta på en advokatbyrå med höga målsättningar.

RosholmDell är en affärsjuridisk advokatbyrå med stark tillväxt sedan starten 2011 och som siktar mot nästa nivå. Byråns tillväxt bygger på hårt arbete för framgångsrika klienter, från start-ups till börsnoterade bolag. Den bygger också på byråns drivna medarbetare som bidrar med hög samarbetsförmåga, och som bidrar till att utveckla byrån i stort.

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill ta ansvar och som vill ha utrymme att påverka. Du har några års erfarenhet från arbete med affärsjuridik och/eller processföring på advokatbyrå eller på bolag. Om du har erfarenhet av arbete med kommersiell avtalsrätt, M&A eller bolagsrätt är detta meriterande. Ditt intresse och driv är dock det viktigaste. Du trivs hos oss om du trivs i en organisation som gemensamt söker de enkla lösningarna både för kunden och för organisationen. Du trivs också hos oss om du uppskattar högt tempo, är noggrann och vill vara den som fattar beslut.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare på RosholmDell blir du en viktig del i byråns utveckling. Du får möjlighet att ta stort ansvar tidigt och du har stora möjligheter påverka både ditt arbete och byråns arbete. Vi ger nämligen våra medarbetare stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och driva ärenden med egen klientkontakt. Detta är möjligt eftersom vi arbetar med regelbunden resultatorienterad coaching och specialisering i våra verksamhetsgrupper. Vi erbjuder även mycket konkurrenskraftiga löner och övriga förmåner.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och betyg. Urval sker löpande, ansök redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten kontakta Tove Flodgren Isakson på telefonnummer 070-241 22 27 eller skriv till tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Mer om RosholmDell

Läs mer om RosholmDell på rdlaw.se.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Jurist till RosholmDell Advokatbyrå

Sharp Recruitment & Consultants