juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Jurist till Verahill Familjejuridik i Göteborg

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Jurist till Verahill Familjejuridik i Göteborg

Verahill Familjejuridik är ett företag i tillväxt. Vi arbetar inom familjerättens område, med bland annat rådgivning inom den ekonomiska familjerätten, successionsrätten och som ombud i familjerättsliga tvister. Vi har även expertis inom fastighetsrätt och internationell privaträtt.

Vi växer och söker nu efter fler jurister att förstärka vårt härliga team i region Väst.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider i en miljö där du får utvecklas, inte bara i din yrkesroll, utan även som person tillsammans med företaget.

Vi är beroende av varandra och vi driver resultat tillsammans på ett prestigelöst sätt. Det är därför våra beslutsvägar är korta och vi förväntar oss ett stort engagemang från våra medarbetare och en vilja att påverka utvecklingen av företaget.

Du kommer att utgå från vårt nya kontor på 23:e våningen i Citygate, Göteborg, men förväntas även att kunna arbeta på flera orter inom regionen. Idag är vi verksamma i bland annat Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och Lilla Edet.

Vi tror på ett proaktivt arbetssätt som verkar för att sänka tröskeln för våra kunder. I våra tvister, arbetar vi konfliktdämpande och, när det rör barn, alltid utifrån barnens bästa – något vi är mycket stolta över och som gör oss unika i branschen.

Vem är du?

Vi söker en jurist med ett par års juridisk arbetslivserfarenhet - företrädesvis inom process - och med de rätta personliga egenskaperna för att trivas i rollen som jurist inom familjerätten. Du är nyfiken, framåtsträvande, målinriktad, kompetent, social och positiv och du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang, mod och driv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid dina kvalitéer som juridiskt ombud.

Du har en fullbordad juristexamen och ett brinnande intresse för familjerätt. Har du dessutom tidigare erfarenhet från våra rättsområden, eller rollen som processande ombud, får du ett extra plus i kanten.

Då det förekommer resor i tjänsten behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.

Ansökan & Frågor
I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och Verahill Familjejuridik är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ivona Grbavac på telefonnummer 073-390 62 74 eller ivona.grbavac@sharprecruitment.se

Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Jurist till Verahill Familjejuridik i Göteborg

Sharp Recruitment & Consultants