juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jurist Värnamo & Växjö

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Jurist Värnamo & Växjö

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer?
Ludvig & Co erbjuder dig som jurist en bred kundbas och en möjlighet att jobba på en stor byrå var du än bor i Sverige. Som jurist hos oss får du arbeta med utmanande uppdrag tillsammans med duktiga kollegor samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll. Vi arbetar med  fastighetsrätt, affärsjuridik och ekonomisk familjerätt.

Vi är en kompetensbaserad organisation så hos oss i Värnamo/Växjö blir du en del av ett team med 12 kollegor varav 4 i Värnamo, 3 i Växjö och 5 i andra delar av södra Sverige. Vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i varandra. Du har mig, Christoffer Lewinowitz, som din närmaste chef. Tjänsten är placerad i Värnamo men arbete i Växjö kan vara aktuellt. 

Din framtida roll & utveckling

Som jurist hos oss inkluderar ditt arbete:

  • Juridisk rådgivning inom ekonomisk familjerätt och/eller ägarskifte till nya och befintliga kunder.

  • Ansvar för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för at attrahera nya kunder

  • Skapa ett internt och externt nätverk och ständigt hålla dig uppdaterad i aktuella frågor.

Som anställd hos oss har du möjligheten att påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, specialistrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning. Vi har ett stort fokus kring att löpande utveckla och utbilda våra jurister genom nätverk, träffar för erfarenhetsutbyte och kurser.

För att lyckas behöver du

  • Juristexamen eller motsvarande.

  • B-körkort och tillgång till egen bil.

  • Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med ekonomisk familjerätt eller ägarskifte.

Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen eller inom serviceyrke så är det meriterande. Som person har du ett yrkesmässigt engagemang, god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga värdeskapande nätverk. För att vara med och bygga framtidens rådgivning ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför be dig söka så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Affärschef Christoffer Lewinowitz tel. 0383-594 56 el. mail christoffer.lewinowitz@ludvig.se.

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Dela detta jobb

Logo
Jurist Värnamo & Växjö

LUDVIG & CO