juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Juristassistent för kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Juristassistent för kommande uppdrag

Vi på Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

Arbetsbeskrivning
Business Support är ett av Jureks affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på juristassistenter från våra kunder. Jurek är specialiserade på roller inom juridisk administration och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av administrativt arbete.

I rollen som juristassistent har du ofta varierande arbetsuppgifter och du måste ständigt vara flexibel för nya prioriteringar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är registrering av ärenden, klientkontakt, dokumenthantering, informationsinhämtning och mötesbokningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av en serviceinriktad roll med en god samarbetsförmåga. Du har ett stort intresse för juridiken och vill lära dig inom olika juridiska områden. Att vara noggrann och strukturerad faller sig naturligt för dig. Du är duktig på att ha övergripande koll och lämnar aldrig något åt slumpen. Du trivs i högpresterande arbetsmiljöer och har höga ambitioner på kvalitativt arbete samt service. Vidare levererar alltid i tid och det är viktigt för dig att hålla deadline i olika projekt. Vi ser att du har god vana av att arbeta i Officepaketens alla delar; Word, PowerPoint och Excel. Du är kommunikativ och talar samt skriver flytande på både svenska och engelska. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Stockholmsområdet. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på både hel- och deltid. Som konsult hos oss har du möjligheten att prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. Vi på Jurek erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner. Som konsult har du en engagerad konsultchef som följer upp att du trivs, utvecklas men som också finns tillgänglig för coaching när du vill gå vidare i nästa steg i din karriär. Vid frågor kring uppdrag och vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

Dela detta jobb

Logo
Juristassistent för kommande uppdrag

Jurek