juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Legal Tech Trainee

Ort
Utgår

2023-04-23

Ansök nu

Legal Tech Trainee

Nu söker vi dig som vill arbeta extra vid sidan om dina högskole- eller universitetsstudier som Legal Tech Trainee hos oss. Som Legal Tech Trainee erbjuds du en unik möjlighet att få inblick i och erfarenhet av det digitala arbetet på en global affärsjuridisk advokatbyrå. Tjänsten är på deltid, cirka två dagar i veckan och du tillhör du vårt lokala Legal Tech och Knowledge Management team som idag består av 5 medarbetare.

I rollen som Legal Tech Trainee arbetar du nära vår Legal Tech Associate samt vår Head of Legal Tech and Knowledge management samtidigt som du har ett nära samarbete med jurister, delägare och övriga medarbetare på byrån. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att implementera digitala lösningar i verksamheten, upprätthålla och utveckla dem samt hitta nya lösningar. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av olika arbetsmetoder där design thinking spelar en nyckelroll 

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för technologi, juridik, digitalisering, affärsutveckling och effektivisering och som vill utvecklas i en spännande roll vid sidan om dina studier. Du behöver inte studera på juristprogrammet utan vi välkomnar studenter från alla utbildningsprogram. Det viktiga är att du har ett intresse för området, en lösningsorienterad inställning och ett personligt driv. Du bör ha möjlighet att arbeta cirka två dagar i veckan.  Eftersom vi är en internationell advokatbyrå sker mycket av arbetet på engelska, varför du utöver svenska, också behöver ha en god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Relevant erfarenhet inom digitalisering och/eller juridik är meriterande men inte något krav.

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, HR Rekryteringsspecialist,  emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. Vårt ledord är att vara den ledande digitala advokatbyrån i Norden. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Legal Tech Trainee

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB