juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Legal Technologist

Ort
Utgår

2023-12-16

Ansök nu

Legal Technologist

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för teknologi, juridik, digitalisering, och som vill utvecklas i en spännande roll. Som Legal Technologist erbjuds du en unik möjlighet att arbeta med vidareutveckling av det digitala arbetet på en global affärsjuridisk advokatbyrå. Tjänsten är på heltid och du tillhör Business support och vårt lokala Legal Tech och Knowledge Management team som idag består av tre medarbetare.

I rollen som Legal Technologist är du en viktigt del av ett innovativt team och har ett nära samarbete med jurister, delägare och övriga medarbetare på byrån. Observera att rollen ingår i Business support och innebär därför inte juridiskt arbete. I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att implementera och upprätthålla digitala lösningar i verksamheten. Du ansvarar för vardagliga frågor och kontinuerlig utveckling samt utbildning inom DLA Pipers digitala verktygslåda. Du arbetar med omvärldsbevakning, driver pilotstudier och utvärderingar av både befintliga och nya verktyg. Design thinking spelar en nyckelroll i våra utvecklingsprojekt.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet där du skaffat dig erfarenhet och insikt om arbetssätt och digitala trender inom juridikbranschen. Du behöver inte ha en bakgrund som jurist utan vi välkomnar kandidater med olika bakgrund. Förutom ett stort intresse för digitalisering är det mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av arbete med Legal Tech-verktyg och plattformar för samarbete och transaktionshantering, e-signering och granskningsverktyg. Eftersom vi är en internationell advokatbyrå sker mycket av arbetet på engelska, varför du utöver svenska, också behöver ha en god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift

Som person behöver du ha en god förmåga att på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt anpassa din kommunikation till olika målgrupper eftersom upplärning, onboarding och kontinuerlig uppföljning av våra medarbetares kunskaper kring Legal Tech och teknikdriven utveckling hör till vardagen. Vi tror att du är analytisk, nyfiken och lösningsorienterad med ett stort fokus på noggrannhet och kvalitet i arbetet. Då arbetsbelastningen stundtals är hög behöver du ha en god förmåga att självständigt och effektivt kunna planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg.  Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Legal Technologist

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB