juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Lindahl Malmö söker biträdande jurister inom Corporate Finance, fastighetsrätt och M&A

Ansök nu

Lindahl Malmö söker biträdande jurister inom Corporate Finance, fastighetsrätt och M&A

Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer. Vi är en framtidsinriktad affärsjuridisk advokatbyrå som arbetar med fokus på lösningar snarare än problem. Vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och utifrån vår kompetens ger vi en tydlig och rak rådgivning med fokus på affärsnytta. För att säkra kompetensen för framtiden och fortsätta bygga vår verksamhet söker vi nu efter biträdande jurister med några års erfarenhet med start omgående.

Vi erbjuder

Som jurist hos Lindahl kommer du att lämna råd i några av de mest intressanta affärerna i Sverige, ofta med internationell anknytning. Våra klienter är dynamiska och många av dem ligger i framkant inom sina respektive områden. De kräver detsamma av sina rådgivare.

Lindahl i Malmö kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får från start arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med några av Sveriges främsta jurister. Genom Lindahls nationella utbildningsprogram Lindahlskolan samt en individuell utvecklingsplan ger vi dig verktygen och förutsättningarna för att växa som affärsjuridisk konsult och nå din fulla potential.

Om rollen

Vi söker jurister med några års erfarenhet inom framför allt Corporate Finance, fastighetsrätt och M&A. Som biträdande jurist kommer du att ha en aktiv roll i större transaktioner och projekt och agera projektledare exempelvis i samband med köp och försäljning av bolag, vid noteringsprocesser, i fastighetstransaktioner, med mera.

Inom samtliga grupper på Lindahl ges du möjlighet att utveckla dig själv, dina ledaregenskaper och hela teamet. Du arbetar brett inom respektive grupp och ofta i team tillsammans med andra jurister från ditt eget eller andra verksamhetsområden. Du erbjuds möjlighet att arbeta med några av landets mest intressanta projekt och bolag inom respektive område.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års relevant erfarenhet och som har inlett en specialisering mot det område du söker. Du har erfarenhet av att arbeta på advokatbyrå och jobbar för närvarande på annan advokatbyrå, domstol, myndighet eller bolag och har goda formella meriter. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Utlandserfarenhet och examen inom annat område än juridik är meriterande.

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Det är viktigt att du har en stor förståelse och fallenhet för både affärsjuridik och konsultrollens särskilda krav och att du gärna tar en aktiv projektledande roll. Du har ett stort intresse för affärer och näringsliv, vill lära dig om klienternas verksamheter och utvecklas till en riktigt duktig affärsjurist.

Eftersom vi värdesätter en stark gemenskap och trivsel är din personlighet minst lika viktig som din kompetens och dina akademiska färdigheter. Vi uppskattar att du delar våra grundläggande värderingar, liksom att du uppvisar laganda, servicekänsla och respekt för andra. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Linda Sjöhagen på 073 641 88 81 eller på linda.sjohagen@sharprecruitment.se. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande, så ansök gärna idag genom att skicka in ditt CV.

För att få en inblick i vad som händer på Lindahl – följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn där vi heter Advokatfirman Lindahl.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Lindahl Malmö söker biträdande jurister inom Corporate Finance, fastighetsrätt och M&A

Sharp Recruitment & Consultants