juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Linklaters söker Managing Associate med fokus på Bank & Finans till Stockholm

Ort
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Linklaters söker Managing Associate med fokus på Bank & Finans till Stockholm

På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Med 30 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar vi en unik service till klienter i hela världen. Vi är en innovativ byrå som alltid är villiga att lära oss mer och dela med oss av kunskap. Bli en del av oss och upptäck en karriär inom affärsjuridik där möjligheterna att utvecklas tillsammans är oändliga!

Vår Bank & Finansgrupp växer och söker nu ytterligare en jurist som har ca. 4–6 års erfarenhet från exempelvis en annan affärsjuridisk byrå eller bank.

Vi erbjuder

Linklaters är en av de främsta globala advokatbyråerna. Som jurist hos oss ges du möjligheten att jobba i en internationell miljö i en verksamhet med stark lokal förankring. Vi arbetar dagligen i team bestående av juristkollegor från våra andra kontor och från andra arbetsgrupper vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga samt på hög social kompetens. Vi är en innovativ byrå och det finns möjligheter att utvecklas och engagera sig inom många olika områden såsom legal tech, ESG, och CSR. Vi erbjuder en arbetsplats som värnar om Diversity & Inclusion, agile working och feedback.

Vi erbjuder våra anställda generösa förmåner samt ett väl utvecklat kompetenshöjande program i form av utbildning, både lokalt och genom vårt gedigna globala utbildningspaket. Det finns även möjlighet till secondment, både hos våra klienter och på något av våra andra kontor.

Om rollen

Som Managing Associate kommer du att vara en del av vår Bank & Finansgrupp. Du kommer att ingå i Stockholms-teamet bestående av åtta kollegor med mycket bra sammanhållning. Gruppen har en betydande egen verksamhet med klienter bestående av ledande banker, Private Equity-bolag, kreditfonder och fastighetsfonder som klienter. Genom vårt gränsöverskridande arbete samarbetar vi även dagligen med flera av våra övriga kontor. Hos oss bygger du upp ditt professionella lokala och internationella nätverk och bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter.

Vem söker vi

Vi söker dig med svensk juristexamen som har 4 - 6 års relevant erfarenhet, exempelvis från advokatbyrå eller bank. Vi söker en duktig jurist med klientfokus som trivs med att arbeta i en kultur där vi alla hjälper varandra för att nå bästa möjliga resultat. Servicekänsla, noggrannhet och god analytisk förmåga är också av vikt. Vi ser att du har ett starkt intresse för affärsjuridik med en vilja att utveckla din kommersiella förståelse för transaktioner och är redo att ta din karriär till nästa steg. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara stresstålig. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du, utöver svenska, också har goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som är intresserad av att dela med dig av din kunskap och bidra till verksamhetens utveckling, både professionellt och på ett personligt plan.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Linklaters söker Managing Associate med fokus på Bank & Finans till Stockholm

Sharp Recruitment & Consultants