juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nordisk hyresförhandlare till Life-koncernen

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Nordisk hyresförhandlare till Life-koncernen

Life är Nordens ledande hälsokedja med cirka 260 butiker och e-handel i Sverige, Norge och Finland. Vår vision och mission är att vi brinner för varje människas hälsa genom att hjälpa våra kunder att hitta balans mellan kost, motion och vila. Lifes vision och mission mynnar ut i tre värderingar som ligger till grund för allt vi gör: omtanke, utmaning och engagemang som vi försöker använda oss av i det dagliga arbetet för att uppnå våra mål.

Vi söker nu en nordisk hyresförhandlare som vill vara med på vår fortsatta resa!

Vad vi kan erbjuda dig

Rollen som nordisk hyresförhandlare är ny i koncernen och därmed finns stora möjligheter att påverka och sätta sin prägel. Du får ett stort ansvar där du förväntas äga dina uppgifter och du blir en viktig del i vår resa framåt.

Life brinner för varje människas hälsa och spelar en viktig roll i människors strävan att må bra och hitta balansen. Det gör Life, med sina ca 260 butiker i Sverige, Norge och Finland – med ett brett utbud av hälsoprodukter, samt personlig hälsorådgivning i alla våra butiker och online. Life innefattar Lifekoncernen inklusive Lifes medlems- och franchisebutiker.

Precis som vi brinner för våra kunders hälsa, brinner vi också för medarbetarnas välmående. Därför är de extra stolta över att Life Sverige 2022 blivit certifierade som ett Great Place to Work® för andra året I rad. Life har många eldsjälar som är riktigt stolta över att bidra med sin kunskap och hjälpa människor att hitta hälsobalansen i livet. Kulturen präglas av en stark gemenskap och en familjär omgivning där omtanke för både kunden och kollegan står i fokus.

Om rollen

Life har i dagsläget cirka 260 egenägda butiker i Sverige, Norge och Finland och som nordisk hyresförhandlare ansvarar du för samtliga hyreskontrakt. Detta är en ny roll där du får möjlighet att utveckla och skapa arbetssätt utifrån vad som bäst gynnar Life-koncernen.

Rollen innefattar bland annat:

  • Förhandling av hyresavtal för Life-koncernens räkning i Sverige, Norge och Finland

  • Att skapa effektiva och ändamålsenliga nordiska arbetssätt gällande förvaltning av befintliga hyresavtal, initiera omförhandlingar/uppsägningar, hantera överlåtelser och hela tiden tillse att Life har bästa möjliga villkor utifrån givna förutsättningar

  • Bygga relationer såväl internt som externt

  • Delaktighet i olika typer av projekt, såsom ombyggnationer och andra förändringar som rör butiker

  • Att hålla sig uppdaterad vid förändring i lagstiftning

Du förväntas driva ett strukturerat, självständigt och proaktivt arbete och skapa bra relationer både internt och externt. Du rapporterar till CFO.

Om dig

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom juridik, ekonomi eller fastighetsförvaltning alternativt annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vidare bör du ha minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från lokal och fastighetsrelaterat arbete samt ha goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom detaljhandel, retail alternativt hotell - och restaurang. Vidare är kunskap i de nordiska språken meriterande.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tidigare erfarenhet.

För att lyckas i rollen bör du vara affärsinriktad och ha en god förhandlingsvana. Du har förmågan att leda dig själv, såväl som att arbeta tillsammans med andra. Som person är du nyfiken, strukturerad, noggrann, analytisk och prestigelös. Du har förmågan att tänka strategiskt samtidigt som du trivs i den operativa rollen. Vidare är du resultatorienterad och utåtriktad, har en god kommunikativ förmåga där du skapar goda relationer och engagemang.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten kontakta Ellen From, 073 344 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se alternativt Ron Cohen, 073 518 51 88, ron.cohen@sharprecruitment.se

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Nordisk hyresförhandlare till Life-koncernen

Sharp Recruitment & Consultants