juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Nyexaminerad jurist till Fastighetsgruppen med start hösten 2024

Ort
Kategorier
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Nyexaminerad jurist till Fastighetsgruppen med start hösten 2024

Tar du juristexamen till sommaren och vill starta din karriär på en internationell affärsjuridisk advokatbyrå till hösten? DLA Piper fortsätter att växa och söker nu en nyexaminerad biträdande jurist till teamet inom Fastighetsrätt med start 26 augusti 2024.

På DLA Piper blir du en del av ett skickligt team med bred erfarenhet inom fastighetsrätten. Vår fastighetsgrupp arbetar i stor utsträckning med fastighetstransaktioner innefattande förvärv och försäljning av fastigheter, investeringar, JV-projekt, exploateringsprojekt m.m. Utöver fastighetstransaktioner hanterar teamet även frågor inom alla områden inom fastighetsrätten såsom hyres- och bostadsrätt, arrende- och övriga nyttjanderätter, entreprenadjuridik, förvärv och försäljning av fastigheter, exploatering, bygglov och planfrågor m.m.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig gedigen kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och internationellt, i kombination med mentorskap och kontinuerlig feedback. Vår spelplan sträcker sig bortom Sveriges gränser vilket gör att vi kan erbjuda goda möjligheter till secondments på våra DLA Piper-kontor runt om i världen.

Hos oss bygger du upp ditt professionella nätverk internationellt och bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter och initiativ i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling.

Din profil

Vi söker dig som som har ett stort intresse för fastighetstransaktioner och nyligen har tagit eller är på väg att ta juristexamen. Du har mycket goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och kultur.

För att hjälpa våra klienter på bästa sätt behöver du även ha ett genuint intresse för affärer och en god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Intervjuer sker löpande. Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Nyexaminerad jurist till Fastighetsgruppen med start hösten 2024

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB