juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Patentparalegal till Välinge Innovation

Ansök nu

Patentparalegal till Välinge Innovation

Välinge Innovation är ett ledande FoU- och IP-företag inom golv- och möbelindustrin och har sedan starten 1993 bedrivit en framgångsrik verksamhet. Idag har vi en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 250 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag. På senare år har vi även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen. Huvudverksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg, men med dotterbolag i USA, Kina, Kroatien och England, och antalet anställda i i Viken uppgår till drygt 250 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. https://www.valinge.se

Vi stärker nu upp vår patentavdelning och söker därmed en patentparalegal som vill vara med på vår fortsatta resa!

Vad erbjuder vi dig?

Du blir del av en internationell verksamhet som under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Här får du möjligheten att arbeta på ett miljödrivet företag som präglas av innovation. Att utveckla ny teknik sitter i vår ryggrad och våra medarbetare har höga ambitioner samt drivs av ett stort intresse och engagemang för sina arbetsuppgifter. Vi är en dynamisk organisation där du erbjuds flexibilitet, framåtanda och möjlighet att påverka din arbetsdag.

Om rollen

Som Patentparalegal på Välinge Innovation blir du en viktig del av vår patentavdelning som i dagsläget består av fyra patentombud och en senior IP Paralegal.

Rollen innebär bland annat:

  • Ansvar för formalia rörande patent, patentansökningar och varumärke.

  • Registrering av patentanmälningar, licensavtal, upprättande och inlämnande av patentsökningar.

  • Kommunikation med patentombud och patentmyndigheter både i Sverige och utomlands.

  • Löpande uppdatering och strukturering i vårt Patent Management System Anaqua.

I ditt dagliga arbete har du givetvis en intern dialog med våra uppfinnare, patentingenjörer och jurister. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i vackra Viken, Skåne.

Om dig

Vi söker dig som har minst två års relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis från bolag, patentbyrå eller advokatbyrå.

För att lyckas och trivas i rollen bör du ha god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta på ett självständigt sätt. Som person är du noggrann, prestigelös, ansvarstagande och strukturerad. Vi är ett tight team och därför är det viktigt att du är en lagspelare som är social och sympatisk.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen vänligen kontakta Ellen From, 073 344 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se alternativt Zarina Virsholm på tel. 073 399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av CV. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Patentparalegal till Välinge Innovation

Sharp Recruitment & Consultants