juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Ort
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi arbetar med många namnkunniga varumärken; allt från spännande start-up:s till stora globala organisationer. Vi jobbar med såväl svenska som internationella rekryteringar. Vi blev i år utsedda till Gazell-företag och har därmed status som ett av Sveriges snabbväxande företag.

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare.

Vi kommer erbjuda dig en arbetsplats där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill arbeta med specialiserad researching. Som researcher hos oss kommer du få en viktig roll i arbetet med att hitta rätt kandidater till våra uppdragsgivare.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra rekryteringskonsulter och arbeta parallellt i flera olika rekryteringsprocesser, där din roll blir att kartlägga/identifiera potentiella kandidater. Rollen innefattar såväl analys- och ”detektivarbete” som mer administrativa aspekter som att sammanställa och presentera searcharbetet.

Fokus kommer ligga på search, men en viktig del i rollen blir också att kontakta potentiella kandidater samt boka in dessa på intervjuer hos oss. Du kommer delta i intervjuer, genomföra referenstagningar och delta i testningsförfaranden med kandidater och kunder.

Vi tror starkt på att låta våra medarbetare växa och i denna roll finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få en tydlig utvecklingsplan där ditt nästa steg i karriären hos oss blir att utvecklas till junior rekryteringskonsult. I rollen kommer du också få möjlighet att vara med och påverka samt ta ett stort ansvar. Du kommer bli en viktig del i ett expansivt, roligt och spännande företag.

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och med några års arbetslivserfarenhet. Du har ett intresse och nyfikenhet av att arbeta med specialiserad rekrytering. Antingen jobbar du med rekrytering idag, eller så har ett intresse av att bygga en karriär inom rekrytering. För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är resultatinriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är en peoples-person, dvs. är social, utåtriktad och har ett genuint intresse för andra människor. Det är mycket meriterande om arbetat med research tidigare, eller haft en kundorienterad roll inom t.ex. administration eller försäljning. Har du dessutom en bakgrund inom juridiksektorn eller ekonomibranschen är det också meriterande.

Men – för oss är dina personliga egenskaper viktigast. Du ska tycka om att arbeta i ett bolag med tillväxt, att utvecklas som individ och att ha riktigt roligt på jobbet!

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en affärsfokuserad arbetsmiljö med stort utrymme att påverka med egna idéer. Du kommer att komma till ett företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, resultat och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att fira framgångar.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i vackra lokaler på Barnhusgatan i Stockholm. Vi har även kontor i Tel Aviv och Paris.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Johannes Linderholm på 072-300 99 99 eller johannes.linderholm@sharprecruitment.se

 

Dela detta jobb

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants