juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Associate inom M&A till Baker McKenzie

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Senior Associate inom M&A till Baker McKenzie

Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Många av världens och Sveriges mest kända klienter anlitar oss för vår tunga kompetens inom Tax, Mergers & Acquisitions, Banking & Finance, Capital Markets och Dispute Resolution.

Byrån grundades i Chicago 1949 och har i dag fler än 13 000 medarbetare vid 77 kontor i 46 länder. Här i Stockholm är vi ett växande team med 110 medarbetare, med den internationella byråns alla fördelar i ryggen.

Baker McKenzie växer inom flera områden och vi söker nu en jurist till vår Mergers & Acquisitions Practice Group i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda

Nu finns en unik möjlighet att bli en del av Baker McKenzies M&A-team i Stockholm som leds av delägaren Carl Svernlöv, en känd profil inom bolagsrätt och M&A.

Hos oss har du en spännande karriär framför dig med kollegor runt om i hela världen som du löpande kommer att samarbeta med. Vi drivs av att arbeta som ett team både med M&A-kollegor i Europa och resten av världen samt Stockholmskollegor inom andra rättsområden. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för klienterna – oavsett vilka juridiska problem de står inför.

Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska utvecklas till sin fulla potential och vi satsar därför löpande på den enskildes kompetensutveckling.

Om rollen

Du kommer att arbeta med att bistå internationella och lokala klienter inom bolagsrätten med särskilt fokus på M&A. I rollen ingår även att du samordnar och driver ärenden framåt samt vägleder och coachar mer juniora medarbetare. Rollen ger dig en möjlighet att bredda din kompetens och leverera ett helhetskoncept anpassat efter klientens behov.

Vem söker vi

Vi söker dig som har jur kandexamen eller motsvarande och minst fyra års relevant erfarenhet inom främst M&A och bolagsrätt. Du ska självständigt ha agerat projektledare och drivit transaktionsärenden. Det är ett krav att du har erfarenhet som rådgivare från topprankad advokatbyrå, revisionsbyrå eller motsvarande.

Vi värdesätter att du är driven, självgående och aldrig tvekar inför att ta ett helhetsansvar för de utmaningar du ställs inför. Du har förmågan att se och förstå de kommersiella aspekterna i uppdragen samt kan arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 - 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se. eller Zarina Virsholm på tel. 0733 - 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior Associate inom M&A till Baker McKenzie

Sharp Recruitment & Consultants