juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior jurist inom entreprenadrätt till Foyen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Senior jurist inom entreprenadrätt till Foyen

Vill du jobba på Sveriges största nischbyrå och en av Sveriges ledande byråer inom bygg- och anläggningsbranschens juridik? Hos oss får du möjlighet att vara en del av samhällsutvecklingen med fokus på ny och innovativ teknik och industri. Nu söker vi en senior jurist inom entreprenadrätt till vårt kontor i Malmö.

Arbetsbeskrivning

I din roll som senior jurist inom entreprenadrätt kommer du att få möjlighet att agera projektledare och handleda yngre biträdande jurister samt arbeta i större projekt med ytterligare seniora biträdande jurister och delägare. Du kommer att arbeta med klienter med tyngdpunkt mot beställare som är verksamma både i privat och offentlig sektor men även med entreprenörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta följande:

• Arbeta med stora entreprenadrättsliga tvister (både i domstol och skiljeförfarande) tillsammans med flera projektmedlemmar
• Ansvara självständigt för mindre entreprenadrättsliga tvister
• Ge rådgivning i frågeställningar under pågående projekt
• Granska och förhandla entreprenadrättsliga avtal
• Hålla i utbildningar för klienter

Du kommer att sitta på vårt trevliga och moderna kontor i centrala Malmö på Södergatan 22.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och runt fem års erfarenhet av arbete inom entreprenadrätt från advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av entreprenadrättsliga tvister och har arbetat med olika typer av standardavtal såsom AB och ABT. Det är meriterande om du har suttit ting.

Du har hög juridisk och analytisk kompetens samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper vi värdesätter är integritet, eget driv och nyfikenhet. Du arbetar i högt tempo när så krävs, är strukturerad och har god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är det viktigt att du kan skapa förtroende och att du fungerar väl i rollen som rådgivare åt våra klienter.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en advokatbyrå med öppenhet och kvalitet som ledord. Hos oss får du vässa din spetskompetens tillsammans med några av Sveriges bästa jurister och samtidigt ha riktigt kul på vägen. Vi är idag ledande inom bygg- och anläggningsbranschens juridik och det internationella rankinginstitutet Legal 500 rankar oss i topp bland svenska advokatbyråer inom entreprenadrätt.

Att arbeta som konsult innebär att klienten och uppdraget styr. Ibland behöver vi gasa på lite extra men för ett långt och hållbart arbetsliv finns här en balans mellan arbete och fritid i livets alla skeden. Vi ska arbeta många år tillsammans och därför är det av största vikt med en fin sammanhållning och en trivsam kultur. Vi investerar i våra medarbetare och agerar som en fast grund så att du får möjlighet att utvecklas mot att bli en självständig konsult. För oss innebär trygghet dessutom att företaget är en stark spelare på marknaden samt att vi har tydligt ställda förväntningar och ett starkt framtidsfokus.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Foyen Advokatfirma med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se 

Dela detta jobb

Logo
Senior jurist inom entreprenadrätt till Foyen

Jurek