juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Seniora jurister inom företagsöverlåtelser och bank & finans till Born Advokater

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Seniora jurister inom företagsöverlåtelser och bank & finans till Born Advokater

Born är en nystartad boutiquebyrå där våra klienters affärsintresse är vårt fokus. Vi biträder våra klienter i samtliga delar av affären, från strukturfrågor och due diligence till förhandling, finansiering samt vid behov av tvistlösning.

Vår ambition är att vara en ledande byrå inom våra specialistområden: företagsöverlåtelser, fastighetsrätt, bank & finans, kapitalmarknad och tvistlösning.

Born Advokater är i en kraftig tillväxtfas med hög efterfrågan av våra tjänster och söker därför efter jurister med minst tre års kvalificerad arbetserfarenhet av transaktionsjuridik och/eller bank & finansjuridik, med tillträde omgående.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du arbeta med stort eget ansvar och nära klienten från dag ett, i ärenden inom ditt erfarenhetsområde, ofta med fokus på fastighetssektorn. Vi räknar med att du kan och vill leda och hantera ärenden med eget ansvar, naturligtvis med stöd från delägarna och biträde av yngre kollegor.

Vi är ett team som drivs av att leverera på toppnivå samtidigt som vi bygger och utvecklar såväl vår interna kompetens som relationen till våra klienter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt under vårt nya varumärke Born. Från första dagen blir du en viktig och synlig del av vårt team. Vi ställer höga krav på dig liksom du kan göra på oss. Här arbetar du i en snabbrörlig och klientnära organisation.

Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, för att öka engagemanget både inom gruppen och för byrån i dess helhet. Det finns stora möjligheter för rätt person att växa tillsammans med byrån.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du förutom att vara en skarp och analytisk jurist även vara en ambitiös och kreativ person. Du kommer att ges stort förtroende till klientkontakter och eget ansvar.  Det krävs därför att du är mogen att växa in i rollen som rådgivare även i svåra och komplexa ärenden. Du bör vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer, samt är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Självklart arbetar du obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zarina Virsholm telnr: 0733 99 07 27, e-post: zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen, telnr: 073 641 88 81, e-post: linda.sjohagen@sharprecruitment.se

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att skicka in ditt CV och andra relevanta intyg.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Seniora jurister inom företagsöverlåtelser och bank & finans till Born Advokater

Sharp Recruitment & Consultants