juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skadereglerare, Motorskador

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Skadereglerare, Motorskador

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu en ny kollega som brinner för service, kundmötet och har intresse av motorförsäkring. Har du dessutom arbetat med skadregelering tidigare så kan du mycket väl vara den vi söker! 

Som skaderådgivare inom motor arbetar du antingen i teamet Privat-Utland eller Privat-Företag och du kommer att behandla motorskador för mestadels våra privatkunder. Större delen av din dag fyller du med kundmöten via telefon och mail. Du tar dig tid att hjälpa kunden och förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt vad som kommer att hända härnäst samt tar beslut i ansvarsfrågan enligt gällande lagar och villkor.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med skadereglering, har du dessutom arbetat med motorskador så är det meriterande. Du behöver ha en gymnasieexamen eller högre utbildning och du behöver även ha vana av att arbeta med telefonen som ditt främsta verktyg.

Du har en naturlig känsla för service som gör att du effektivt löser kundens frågeställning och problem. Du har en god kommunikativ förmåga och ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du ger även det lilla extra för att hitta bästa möjliga lösning för kunden.

För att lyckas väl i denna roll behöver du ha en positiv attityd och ta eget ansvar. Du behöver vara självgående, strukturerad och kunna prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare kräver ökade kundkrav att du är nytänkande och har förståelse för att vi ständigt måste utveckla oss själva och våra arbetssätt och är aktiv i gruppens arbete kring detta. Därför kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringen.

Vilka är vi?
Du erbjuds en spännande roll hos en unik arbetsgivare inom skador med inriktning motorskador. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra och hjälps åt när det behövs. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. Vi sitter i Dockan, Malmö, på våning 10 i Gängtappen och är ett gäng på cirka 30 personer som hanterar bilskador som inträffat både i Sverige och utomlands.

Vill du veta mer?
Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Alexandra Spiropoulos Gruppchef Motorskador på 040-633 84 02

Facklig kontaktperson för Forena är Madeleine Johansson, 040-6338141. Ansvarig HR är Therese Jung, therese.jung@lansforsakringar.se.

Ansök 
Välkommen att ansöka med CV och personligt brev genom att klicka på länken nedan. I denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig efter att du skickat in din ansökan. Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 26 mars 2023.

Dela detta jobb

Skadereglerare, Motorskador

Länsförsäkringar Skåne