juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Skierfe Advokatfirma söker transaktionsjurister

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Skierfe Advokatfirma söker transaktionsjurister

Om oss

Skierfe Advokatfirma är en boutique-byrå med fokus mot fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av fastighetsrelaterade transaktioner och projekt samt vid löpande förvaltning. Vi företräder ledande svenska och internationella aktörer inom bl.a. transaktioner, fastighetsutveckling, hotell och fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder

Vår vision är att vara ledande boutique-byrån i Sverige inom fastighetsbranschen. För att nå dit krävs det, förutom att vara skicklig och affärsorienterad jurist, att vi även är den mest eftertraktade arbetsgivaren för affärsjurister. Som ledande aktör inom våra expertområden arbetar våra jurister dagligen med både stora och komplexa uppdrag. Vi arbetar alltid i team anpassade efter uppdraget vilket gör att vi kan dra nytta av fördelarna med en väl sammansvetsad grupp av branschfokuserade specialister. Hos oss känner alla varandra på ett mer personligt plan vilket skapar ett mycket trivsamt klimat och en familjär stämning.

Som biträdande jurist kommer du att bistå svenska och internationella klienter med bl.a. fastighetstransaktioner, bolagsrätt och hyresrätt samt förhandla och ansvara för att upprätta avtal och andra typer av bolagshandlingar. Du kommer att fortsätta att utveckla din breda kompetens och fördjupa din förståelse för de kommersiella, finansiella och legala aspekter som driver en fastighetstransaktion eller ett fastighetsutvecklingsprojekt.

Hos Skierfe jobbar du som en del i ett team och stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är viktigt att du är självgående och bekväm med att fatta egna beslut.

Vi söker

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för fastighetsbranschen! Du har arbetat ca 3 – 5 år på advokatbyrå och/eller bolag med särskilt fokus på transaktioner, det behöver inte nödvändigtvis vara fastighetsrelaterade transaktioner. Du är en van projektledare och du skriver och förhandlar transaktionsrelaterade avtal obehindrat. Du har också erfarenhet av att handleda yngre jurister.

Som person är du engagerad och motiveras av att hitta lösningar och leverera ett högkvalitativt resultat. Stort eget ansvar och frihet att ta egna initiativ är något du trivs med, samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Eftersom du tidigt får möjlighet att arbeta i ärenden nära klienter är du som person självständig, prestigelös och social. Du bör även tycka om att ge service och vara trygg i din roll som rådgivare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skierfe Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Skierfe Advokatfirma söker transaktionsjurister

Jurek