juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Techgruppen på TM & Partners söker biträdande jurist

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-12-06

Ansök nu

Techgruppen på TM & Partners söker biträdande jurist

Techgruppen på TM & Partners förstärker teamet med en skicklig och ambitiös biträdande jurist. Vi söker dig med ett stort intresse för IT-relaterad juridik som är redo att ta dig an olika utmaningar inom flera högaktuella områden. Hos oss kommer du att uppleva en kultur som uppmuntrar till självständighet och ger dig möjlighet att både synas och påverka. Som medlem i vår techgrupp får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper genom att utforska olika rättsfrågor som rör teknik och digitala tjänster. Du kommer att vara delaktig i att analysera och lösa komplexa juridiska utmaningar och skapa lösningar som hjälper våra klienter att navigera i den digitala världen.

Rollen
Vår techgrupp hanterar olika sorters IT-relaterade ärenden, där vi erbjuder strategisk och juridisk rådgivning kring de senaste IT-trenderna. Vi hjälper klienter med att ta fram, granska och förhandla avtal. Vi ger våra klienter, som ofta finns inom regulatoriskt utmanande branscher, med råd om data- och integritetsskydd (GDPR) samt rättsutredningar. Vi hjälper också våra klienter med att identifiera och skydda sina immateriella rättigheter.

Du kommer att arbeta med seniora jurister och delägare men även självständigt med eget ansvar och förväntas ta egna initiativ. Du kommer också att ha möjlighet att specialisera dig inom och driva utvecklingen inom områden som är intressanta för dig. Vi vill att du syns, gör skillnad och att dina idéer får utrymme.

Vem är du?
Vi söker dig med något eller några års kvalificerad arbetslivserfarenhet av, och framför allt ett stort intresse för, IT och den därtill relaterade juridiken. Du har goda akademiska meriter och ett genuint intresse för affärer. Vi värdesätter att du delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att skapa en ännu starkare kompetens hos oss. Vi vill att du ska vara med och fortsätta att bygga en av de vassare techgrupperna.
Hos oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som är driven, har förmåga att arbeta självständigt och med hög kvalitet i din leverans. Du är en god kommunikatör, har förmåga att bygga förtroende, motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt, högt presterande, växande och trevligt team på en ledande affärsjuridisk advokatbyrå. Byråns storlek och struktur ger dig möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, med arbete direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder. Du kommer att arbeta i en techgrupp som har haft en stark tillväxt och som kommer att fortsätta att växa. Din arbetsplats blir nära Kungsträdgården i Stockholm, i lokaler som är något utöver det vanliga. För att lära känna oss på TM & Partners, välkommen in till vår karriärsida https://career.tmpartners.se/ 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontaktarekryteringskonsult Catarina Isaksson på 076-002 69 81 eller cataraina.isaksson@jurek.se
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi kommer att behandla ansökningar löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om TM & Partners
TM & Partners är en ledande svensk advokatbyrå med verksamhetsgrupper inom de flesta affärsjuridiska områden, såsom M&A, bank och finans, fastighet, kapitalmarknad, tvistlösning, arbetsrätt och tech. I våra klientärenden är det alltid en eller flera delägare som är aktivt engagerade. Det ger dig som biträdande jurist ett nödvändigt stöd och snabba utvecklingsmöjligheter. Att vi har juridisk spetskompetens och håller en hög nivå på vårt arbete är givet, men hos oss på TM & Partners är det kulturen som gör skillnad. Vi är ett team, vi månar om en sund och vänlig arbetsmiljö, vi håller in armbågarna och ser till att hjälpa varandra.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Techgruppen på TM & Partners söker biträdande jurist

Jurek