juridikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

UNSQUARE konsulter inom Legal & Compliance

Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

UNSQUARE konsulter inom Legal & Compliance

Är du UNSQUARE?

Vi söker dig som är intresserad av att gå in på kortare eller längre konsultuppdrag inom våra kärnområden, Legal & Compliance. Vi får förfrågningar från kunder inom en stor variation av juridiska områden och det finns gott om möjligheter för dig som vill bygga vidare på samma bana som du redan arbetat inom såväl som för dig som vill testa något nytt.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult och har trivts med det, eller vill du kanske ta steget mot en mer fri och flexibel tillvaro? Då är det här tillfället för dig! Ute hos våra kunder får du ofta chansen att vara experten i verksamheten, som en viktig kugge i spännande projekt och ett bollplank till organisationen.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet som nu är redo för att ta nästa steg i karriären. Du bör ha en juristexamen eller annan relevant bakgrund inom legal eller compliance och som person så ser vi gärna att du är en stjärna på att samarbeta, att du värdesätter flexibilitet och att du gillar en utmaning.

Att vara en del av UNSQUARE

Att jobba med oss på UNSQUARE ger dig möjligheten att vara anställd direkt hos oss som konsult eller bli en del av UNSQUARE-nätverket och vara konsult via ditt eget bolag. Att ingå i vårt nätverk har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag, så blir du en del av vår UNSQUARE gemenskap. Här är vi allt annat än fyrkantiga och tillsammans hittar vi en lösning som passar för just dig! 

Att vara konsult hos oss har många fördelar, såsom goda möjligheter att utvecklas och pröva på olika typer av uppdrag och en flexibel tillvaro där du kan vara med och påverka vilka uppdrag du vill ta dig an, vilka utbildningar du vill gå och hur mycket du vill jobba. Självklart får du sparring kring uppdrag, karriär eller affärsidéer som du vill förverkliga.

Vår vision på UNSQUARE är att fortsätta bredda vårt nätverk av konsulter inom våra expertisområden och vara det självklara valet för bolag eller organisationer som behöver in-house legal och compliance förstärkning, oavsett om det är på kort eller lång sikt.

Som konsult kan det vara en utmaning att själv hitta nya kunder samtidigt som man är ute på pågående uppdrag. Som en UNSQUARE-konsult så kan du hundraprocentigt fokusera på att hjälpa våra kunder med det du är bäst på samtidigt som vi hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag.

Förutom karriärutveckling erbjuder vi en gemenskap där vi tar hjälp av och bollar frågor med varandra och gärna hittar på saker tillsammans, både på och utanför arbetstid!

Om Unsquare

UNSQUARE är ett modernt och personligt konsult- och rekryteringsbolag nischat inom Legal & Compliance. Vårt huvudkontor ligger på bästa centrala läge i Göteborg men vi är verksamma över hela landet.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara UNSQUARE?

Skicka in ditt CV och connecta med oss så hör vi av oss!

Dela detta jobb

logo
UNSQUARE konsulter inom Legal & Compliance

Unsquare Consulting & Recruitment